Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas, ronda lányként esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, ronda lányként esélyem sincs párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Magas vagyok(183cm),kicsit testes is és ronda az arcom.A fiúk mindig csúfolnak a kinézetem miatt,senkinek nem kellek.:(
2014. márc. 17. 20:20
 1/9 Dirty111 ***** válasza:
előbb-utóbb majd jön valaki aki majd szépnek lát téged is
2014. márc. 17. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem kellenél, csak én nem kellenék neked...
2014. márc. 17. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. márc. 17. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:

1. innen ne ismerkedj senkivel

2. megfogod találni azt a valakit akivel boldog leszel csak legyél nyitott, hidd el sok férfinak/fiúnak kellenél :)

2014. márc. 17. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
#4:Nem kell általánosítani.Tényleg sok itt az ismerkedésre alkalmatlan ember.Viszont már nem egy emberrel jó kapcsolatba kerültem innen.-Kérdezőnek: Az hogy másoknak mi a véleménye rólad,tojd le.Ha magadnak sikerül megfelelned,ez kisugárzik.Másoknak is fel fogsz tűnni.A szépség nem minden.Ha szeretnéd elfogulatlanul adok véleményt.(38f)
2014. márc. 17. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs!
2014. márc. 17. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:

van az a pia mennyiség...

Tegyél ellene hogy ne tűnj csúnyácskának!

2014. márc. 17. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Magas, ronda lányként van esélyed. Valószínűleg nem egy Adonisznál, de valakinél biztos van. Magas, ronda és önbizalomhiányos, negatív kisugárzású lányként viszont felejtsd el.
2014. márc. 17. 21:29
 9/9 Brian79 válasza:
Valószínű, hogy mások szebbnek látnak téged, mint te önmagad. Így látatlanban persze nehéz véleményt mondani, de szerintem egy átlagos lány lehetsz, meglehetősen kevés önbizalommal. A 183 cm pedig nehogy gond legyen már! Egyrészt velem együtt elég sok srác esik a 183+ -as kategóriába, másrészt pedig te tudod a legjobban, milyen hosszú combok tartoznak egy 183 cm-es testhez! ;)
2014. márc. 18. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!