Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagy baj ha lányként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy baj ha lányként nem szorult belém sok empátia?

Figyelt kérdés
Vagy nem is tudom hogy foglalkozzam meg.. de pl aki megérdemli(állatkinzót és stb) bűntudat nélkül el tudnám zsákolni a dunába továbbá nem hatnak meg a tragédiák amik így ismeretlen emberekkel történnek nem érint meg egyáltalán az ilyen.. vallási témákba is nagyon szélsőségesek a nézeteim ateista vagyok és áh ez hosszú na mindegy..
2014. márc. 15. 00:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Gyerekkori sérelemnek a nyomai ezek. Tudom, mindenre rá lehet fogni, de az empátia az a szocializálódási folyamat egy igen sarkalatos területe. Valaki kibabrálhatott veled nagyon gyermekkorodban és az agyad ezt így próbálja meg kompenzálni. Ha nagyon elhatalmasodik ez a közönyösség, stb és tenni akarsz ellene, szakemberhez is fordulhatsz.

UI: Dunába lőném én is az állatkínzó/emberkínzó embereket.

2014. márc. 15. 00:17
 2/18 A kérdező kommentje:

igen ocsmány gyerek korom volt 8 évig vertek :s

na mindegy..

de tényleg semmi empátia nincs bennem szinte bár akit nagyon megszeretek azért az életem adnám csak hát ezt nálam nehéz elérni és nagyon kevesen tudják.. csak kicsit aggaszt ez hogy gond nélkül tudnák embert ölni és amin más már zokog pl egy temetésen engem nem tud meghatni szar meg minden de nem tudok sírni

2014. márc. 15. 00:22
 3/18 A kérdező kommentje:
persze "ártatlan embert" nem bántanék de pl egy pedofilt vagy állatkínzót simán. szerintem még élvezném is :s
2014. márc. 15. 00:23
 4/18 Moszuke ***** válasza:

nincs ezzel semmi baj én is ilyen vagyok azt mégis élek.

csak ne hangoztasd mert (főleg egy lányra) furán néznek rád az emberek.

ha valaki rinyál, jajgatni kezd a sorsáról stb, akkor meg kell játszani mintha érdekelne és meghatna a nyomora azt kész. el lehet lenni ezzel mint hal a szatyorban, de ha hangoztatod akkor az emberek felfigyelnek rá.

én pl az exemnek meséltem erről először és utána folyton hozzám vágta.. hogy milyen érzéketlen vagyok.. érdekes addig fel se tűnt neki:)) szal ne hangoztasd, nincs vele baj, de nem kell hangoztatni.

2014. márc. 15. 00:23
 5/18 anonim ***** válasza:
Én se nagyon tudom, hogy hogyan mutassam ki az érzelmeimet ilyen helyzetekben, de szerintem csak te is kicsit össze vagy zavarodva.
2014. márc. 15. 00:24
 6/18 anonim ***** válasza:

Én szerintem a b4sztatásra reagálva burkot növesztettem magam köré, már nem tudnak megbántani semmivel, kicsit érzéketlen vagyok ezért más dolgokra is, de fiúknál szerintem ez normális.

Lányoknál nem tudom, de legyen ez a legnagyobb gondunk, színészkedni is lehet, senki se veszi észre.

20/f

2014. márc. 15. 00:26
 7/18 anonim ***** válasza:

En is valahogy igy vagyok.Sirni nem sirtam mar vagy 5 eve es leszarok mindent...

17/F

2014. márc. 15. 00:27
 8/18 anonim ***** válasza:

Empátiát csak a számomra fontos emberek felé mutatok.

Mivel nem a legjobb helyzetben nevelkedtem fel, és élek most is, amellett, hogy küzdök, ezért nem hatnak meg azok az esetek, amikor tv-ben mutatják, hogy így-úgy szegények, nincs mit enniük.

Volt, hogy nem egy napot kenyérrel, vízzel éltem meg és senki sem sajnált. Én akkor miért sajnáljak mást?

Szerintem ezzel nincs így baj. Az élet nem habos torta.

Csak a média fújja fel úgy érzem a nagyobb nézettségért. Aztán ugyanúgy leszarja azt az adott családot, amelyiket épp bemutatott a múltkor.

2014. márc. 15. 00:29
 9/18 A kérdező kommentje:
de azért valljuk be az aki normális és nincs vele gond nem venne el egy életet sem még csak elméleti szinten sem én meg érzem azt hogy bűntudat nélkül, mikor láttam egy állatkínzós videót azt éreztem hogy aki bántotta az állatott hogy bárcsak itt lenne előttem és megmárthatnám benne a nagy kést. :s
2014. márc. 15. 00:29
 10/18 Moszuke ***** válasza:
az állatkínzós, pedofil, akármi videók, hírek mindenkiből hasonló érzelmeket váltanak ki ezzel nem vagy különleges. csak egy átlagos elfuserált csajszi vagy.
2014. márc. 15. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!