Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás neten megismert fiúval? Megérinthetem lányként?
Ez mindenképp csak amolyan találka, vagy már nevezhető randinak is, ha mindketten tudjuk, hogy bejövünk a másiknak? Találkozásnál arcapuszival köszönhetek, nem fogja elfordítani a fejét vagy ilyesmi? Találka alatt pl beszélgetésnél megérinthetem vagy megfoghatom a kezét, esetleg az arcát megsimíthatom anélkül, hogy rosszat feltételezne rólam? Vagy ha valami aranyos dolgot mond, akkor egy-két puszit adhatnék az arcára csak úgy? Mert kép alapján nagyon tetszik a fiú, remelém, élőben is fog. Csókot még nem engedném, azt korainak tartom első találkozáson, meg egyébként sem csókolóztam még, de amiket írtam, úgy közeledhetek felé?
17/L
ha látod rajta, hogy ő is tökre élvezi a társaságod és ugyanúgy vonzódik hozzád, akkor persze :)
nálam is volt már kb ugyanez a szitu és egyáltalán nem akarta elfordítani az arcát ..:D
én a netes palival amikor találkoztam, akkor már rögtön együtt is aludtunk.. légy kezdeményező nyugodtan, az bejön a pasiknak :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!