Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagy baj ha lányként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy baj ha lányként nem szorult belém sok empátia?

Figyelt kérdés
Vagy nem is tudom hogy foglalkozzam meg.. de pl aki megérdemli(állatkinzót és stb) bűntudat nélkül el tudnám zsákolni a dunába továbbá nem hatnak meg a tragédiák amik így ismeretlen emberekkel történnek nem érint meg egyáltalán az ilyen.. vallási témákba is nagyon szélsőségesek a nézeteim ateista vagyok és áh ez hosszú na mindegy..
2014. márc. 15. 00:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bárkit meg tudnál ölni éles helyzetben, ezt te csak úgy gondolod, hogy képes lennél rá.

Ugyanaz, mikor valakire gondolsz, h el kéne hívni randizni, de éles helyzetben meg bepánikolsz, h jajjj.

20/f (6os vagyok)

2014. márc. 15. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Ismerős gondolatok :-?. Nem nagy baj, ha ettől függetlenül tudsz szeretni.
2014. márc. 15. 00:36
 13/18 A kérdező kommentje:
fene tudja..
2014. márc. 15. 00:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, én sem vagyok túl empatikus, de ez így soknak hangzik. Bár ha a páromról derülne ki ez, nyilván nem szakítanék vele. :D Szóval tényleg ne nagyon hangoztasd szerintem.
2014. márc. 15. 00:45
 15/18 anonim ***** válasza:
én sem vagyok empatikus.
2014. márc. 15. 00:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egy állatkínzós videót találok véletlenül, mindig elképzelem, hogy ugyanazt megcsinálom azzal az emberrel is. Mer megnyugtat ez. Szóval, én is ilyen vagyok. De az állatkínzók, és pedofilok meg is érdemelnék ugyanazt amit az áldozatukkal tettek.
2014. márc. 15. 01:05
 17/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nem vagy te INTJ véletlenül?:D

Egyébként valóban, a traumatizált gyerekkor ennek az alapja, hogy tényleg tudnál-e embert ölni, az csak éles helyzetben derülne ki, de ezt kerüld el. Én is sokszor gondolkodom ilyesmin, de éles helyzetben, ha úgy igazán belegondolok, nem tudom, hogy meg tudnám-e húzni a ravaszt. Sokkal összetettebb dolog ez, mint elsőre tűnik.

A többiekkel ellentétben viszont szerintem pl. a párodnak (ha lesz vagy már van), ha olyan jó, bizalmi kapcsolatban vagytok, szerintem beszéljetek ezekről a dolgokról. Egyrészt joga van tudni, milyen virágot szakított le, másrészt neked is könnyebb lesz.

2014. márc. 15. 01:46
 18/18 A kérdező kommentje:
intp
2014. márc. 15. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!