Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy nem kelletek senkinek? Párkapcsolatra gondolok.
Nap-mint-nap. Ez nem a testsúlytól függ (én 170 cm vagyok és 55kg), nekem se volt még barátom, mondjuk nálam azért, mert reménytelenül szerelmes vagyok egy fiúba, aki a legjobb barátom és az egyik osztálytársam, így nap-mint-nap szembesülök azzal, hogy nem szeret engem.
14/L
Éreztem persze, van olyan aki életében egyszer sem érzi? :) Mondjuk én nem a súlyom miatt, sőt talán én már a másik véglet vagyok (170/50). Egyszerűen csak átmenetileg rossz passzban voltam. Ha te azt érzed,hogy nem kellenél senkinek, akkor többnyire benned van a probléma és neked kell megoldanod mielőtt kész leszel egy párkapcsolatra.. Bár azt is hozzáteszem, hogy szerintem 14 évesen még nagyon korai neked ez. És nem bunkóságól de azt is hozzátenném, hogy 14 évesen szerintem sok az a 65kg, étkezz egészségesen és sportolj sokat a kedvedre is jobb hatással lesz :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!