Elég összetett kérdés, de kérlek nézd meg! (? )
Sziasztok!!!
Erről lenne szó:
Van egy fiú (E)akivel tanév elején együtt voltam, de dobott sajnos. Utána elég sokáig szomorkodtam de egy másik fiú (M) megtetszett és kiderült hogy ő is szerelmes belém.Oké, járni kezdtünk, de 5 hónap múltán szakított velem azzal hogy azért hagy maradjunk barátok. Mondtam hogy jó, mert még szerelmes vagyok belé. Viszont. Az egyik LB-m(ESZ) is szerelmes M-be. Eddig kb minden rendben is van, de tegnap E bevallotta, hogy 4 és fél éve (kisebb, nagyobb kihagyásokkal) szerelmes belém, azért dobott mert "félt hogy kiábrándulok belőle" de már mindegy is... Hát jó... Természetesen elmondtam a barátnőimnek ezt a vallomást, akik "Hűűűű", meg "Aztaaaa" meg ilyenek. Kedves ESZ persze rögtön szalad M-hez leadni a drótot :/
(Innentől egy kicsitnagyon komplikált lesz :D)
M elmondta E-nem hogy tudja, (láthatólag zavarta a dolog, úgyhogy eléggé örülök, hisz ha zavarja akkor lehet hogy szeret) erre E megverte, mert ondott még valamit neki M.
E brultál dühös ESZ-re, teljes káosz, E szerint M még szeret engem...
Kérdésem: VÁÁÁÁÁ, MIT TEGYEK??????????? ÉN NAGYON SZERETEM M-ET, DE KÖZBEN FÉLEK HOGY HAZUDNA...
(E elmondása szuerint bedühödött mert engem M lehülyézett+megrugdosott, meg őt is b*sztatta)
Mivel a kérdező nem Marcsi, de M betűs lehetne Mónika.
Viccet félretéve (bár ez nehéz lesz) szerintem nem nekünk kell megmondanunk hogy TE mit csinálj... Amúgy nem bírom megérteni hogy miért tetszik neked ez a Márk gyerek, nekem kívülről egy tuskónak tűnik, megrugdos, lehülyéz...persze lehet hogy nem bunkó, de ez is bizonytja hogy mi így nem tudunk segíteni hogy nem ismerjük eme kis sztori szereplőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!