Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elég összetett kérdés, de...

Elég összetett kérdés, de kérlek nézd meg! (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Erről lenne szó:

Van egy fiú (E)akivel tanév elején együtt voltam, de dobott sajnos. Utána elég sokáig szomorkodtam de egy másik fiú (M) megtetszett és kiderült hogy ő is szerelmes belém.Oké, járni kezdtünk, de 5 hónap múltán szakított velem azzal hogy azért hagy maradjunk barátok. Mondtam hogy jó, mert még szerelmes vagyok belé. Viszont. Az egyik LB-m(ESZ) is szerelmes M-be. Eddig kb minden rendben is van, de tegnap E bevallotta, hogy 4 és fél éve (kisebb, nagyobb kihagyásokkal) szerelmes belém, azért dobott mert "félt hogy kiábrándulok belőle" de már mindegy is... Hát jó... Természetesen elmondtam a barátnőimnek ezt a vallomást, akik "Hűűűű", meg "Aztaaaa" meg ilyenek. Kedves ESZ persze rögtön szalad M-hez leadni a drótot :/

(Innentől egy kicsitnagyon komplikált lesz :D)

M elmondta E-nem hogy tudja, (láthatólag zavarta a dolog, úgyhogy eléggé örülök, hisz ha zavarja akkor lehet hogy szeret) erre E megverte, mert ondott még valamit neki M.

E brultál dühös ESZ-re, teljes káosz, E szerint M még szeret engem...

Kérdésem: VÁÁÁÁÁ, MIT TEGYEK??????????? ÉN NAGYON SZERETEM M-ET, DE KÖZBEN FÉLEK HOGY HAZUDNA...

(E elmondása szuerint bedühödött mert engem M lehülyézett+megrugdosott, meg őt is b*sztatta)

2014. márc. 25. 16:20
1 2 3 4
 31/32 Girgoy ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az alapvető probléma az, hoyg ilyen csatatér alakult ki Nálatok a szerelmi szálakból. Ez inkább egy háborús film, mint egy love story, egész egyszerűen nem így kellintézni a szerelmi ügyeket, az egész történetből az jön le, hogy itt senki sem érett a valódi szerelemre. A szerelem az tudod olyan, hogy a másik érdekét nézem, őt segítem. Ki az, aki itt egyáltalán sgeít bárkit? Mindenki csak hisztizik, sértődősködik, gondol egyet és szakít, aztán mégegyet gondol és rohadtul szerelmes lesz, csak azért, hogy végereményben ezzel szívasson mást. A barátok talán barátok? Nem, egyszerűen szarkavarók (legalábbis auz alapján, ami itt átjött). Itt mindenki azt hiszi, hogy a szerelem egy csatatért, egy harcmező. Ez az egész alapvetően el van rontva, ezek csak indulatok, hisztik, kavarások, de nincs itt valódi szeretet. Én azt mondanám, hagyd ott az egész kuplerájt, ha nem akarsz megkergülni, várj még legalább 5 évet és amikor már normálisabban gondolkodtok a szerelemről, akkor próbálj meg normális kapcsolatot kialakítani. Ezek közül egyikkel sem kell most kapcsolatot kialakítani, mert senki se tudja, hoyg mi a szerelem (valszeg még Te se érted a lényeget, de ebben a közegben nem is csoda). Kb. ez a helyzet, tehát az EXIT megtalálása, várakozás, lehiggadás, és a valódi segítőkész, önzetlen, mondhatni józan szeretet keresése a megoldás.
2014. márc. 27. 16:51
 32/32 anonim válasza:

Mivel a kérdező nem Marcsi, de M betűs lehetne Mónika.

Viccet félretéve (bár ez nehéz lesz) szerintem nem nekünk kell megmondanunk hogy TE mit csinálj... Amúgy nem bírom megérteni hogy miért tetszik neked ez a Márk gyerek, nekem kívülről egy tuskónak tűnik, megrugdos, lehülyéz...persze lehet hogy nem bunkó, de ez is bizonytja hogy mi így nem tudunk segíteni hogy nem ismerjük eme kis sztori szereplőit.

2014. dec. 19. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!