Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elég összetett kérdés, de...

Elég összetett kérdés, de kérlek nézd meg! (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Erről lenne szó:

Van egy fiú (E)akivel tanév elején együtt voltam, de dobott sajnos. Utána elég sokáig szomorkodtam de egy másik fiú (M) megtetszett és kiderült hogy ő is szerelmes belém.Oké, járni kezdtünk, de 5 hónap múltán szakított velem azzal hogy azért hagy maradjunk barátok. Mondtam hogy jó, mert még szerelmes vagyok belé. Viszont. Az egyik LB-m(ESZ) is szerelmes M-be. Eddig kb minden rendben is van, de tegnap E bevallotta, hogy 4 és fél éve (kisebb, nagyobb kihagyásokkal) szerelmes belém, azért dobott mert "félt hogy kiábrándulok belőle" de már mindegy is... Hát jó... Természetesen elmondtam a barátnőimnek ezt a vallomást, akik "Hűűűű", meg "Aztaaaa" meg ilyenek. Kedves ESZ persze rögtön szalad M-hez leadni a drótot :/

(Innentől egy kicsitnagyon komplikált lesz :D)

M elmondta E-nem hogy tudja, (láthatólag zavarta a dolog, úgyhogy eléggé örülök, hisz ha zavarja akkor lehet hogy szeret) erre E megverte, mert ondott még valamit neki M.

E brultál dühös ESZ-re, teljes káosz, E szerint M még szeret engem...

Kérdésem: VÁÁÁÁÁ, MIT TEGYEK??????????? ÉN NAGYON SZERETEM M-ET, DE KÖZBEN FÉLEK HOGY HAZUDNA...

(E elmondása szuerint bedühödött mert engem M lehülyézett+megrugdosott, meg őt is b*sztatta)

2014. márc. 25. 16:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
És mi az az LB?
2014. márc. 25. 17:08
 12/32 A kérdező kommentje:

:DD

Azért ez a "megrugdosott" lehet, hogx nem volt jó kifejezés. Nem nagyon, és ezek a srácok eléggé éretlenek, , hisz a "piszkálással" fejezik ki, a dolgokat...

Szerelmes vagyok M-be,nagyon, viszont szegény E eléggé kiborult a mai dolog miatt, csak tudnám miért...?! Sírt (ez elég furán hangzik), pedig ő olyan, hogy SOHA, SEMMI miatt nem szokott bőgni, most viszont elég kész van...

2014. márc. 25. 20:31
 13/32 anonim ***** válasza:

Hát nem csak szegény E sírt!!!

Hanem énis, mire végig olvastam ezt a "fogalmazást" meg a hozzászólásokat, patakokba fojt a könnyem a nevetéstől...

Szóval ne haragudj, de nem csoda hogy szegény E is sírva fakadt:)))

Mert van it E EB LB ESZ M WÁÁÁÁ :D legalább keresztneveket írnál...

2014. márc. 25. 21:13
 14/32 A kérdező kommentje:

Azért nem keresztnevek írtam, mert akkor ha erre járnak (szoktak), akkor magukra ismerhetnek. Az LB=Legjobb Barátnő (bár ESZ nem nagyon az...)

Amúgy, hogy arra a "fogalmazásos" megjegyzésedre reagáljak: ha akarok igen jó történeteket is tudok írni. Irodalom tanárom ódákat zeng rólam.(szerencsére)

2014. márc. 25. 21:31
 15/32 anonim válasza:

Szerintem ha idetévednek és ezt elolvassák, akkor is rájönnek, hogy kiről van szó, mert ennél kacifántosabb szerelmi sztori nincsen.

Szóval kiírhattad volna a neveket... :)

2014. márc. 25. 21:37
 16/32 A kérdező kommentje:

Huh...

E=Erik

M=Márk

ESZ=Eszti

2014. márc. 25. 21:43
 17/32 anonim ***** válasza:

"ha akarok igen jó történeteket is tudok írni."

Ez igen jó lett, szóval már már annyira förtelmes és szőrnyű, kibogozhatatlan, és értelmetlen, hogy már már egy egész drámai humoreszk bontakozott ki:)))

Komolyan mondom eladhatnád egy kabaréba:)))

2014. márc. 25. 22:03
 18/32 anonim ***** válasza:
Minden esetre ha ezt olvassák nem csak Elemér fog sírni:)))
2014. márc. 25. 22:09
 19/32 anonim válasza:

Hu, hát

nagyon jo story. :)

Jokat mosolyogtam,gondolom még általános iskolába jártok, 11-13 év között mozogtok.

Még olvasgatnák ilyen storykat, had dobja fel a napomat. :)

Grat és sok sikert. :)

2014. márc. 26. 08:36
 20/32 Girgoy ***** válasza:

Én kíváncsi vagyok a folytatásra is. :)

De egyébként lehet, hoyg relatíve (hangsúlyozom: relatíve!) mégiscsak Erik a normálisabb, de ha az eddigi logikát követjük, akkor a Kérdező persze, hogy nem őt, hanem Márkot választja. Valszeg emiatt a LB már nem legjobb barátnő, hanem legrosszabb barátnő lesz, de így is viselheti az LB Eszti nevet. Tehát Eszti elmegy Erikhez, és miután megrugdosták egymást mert mégiscsak mindketten E betűsök, elkezdik szídni a kérdezőt (nevezzük Marcsinak, hogy ő is M betűs legyen) és Márkot, aminek következtében Eszti és Erik egymásba szeretnek, majd átmennek rugdosi Marcsit és Márkot. Ettől mind a négyen bőgni fognak, pedig nem szoktak, mert mint látjuk, mindegyik eléggé megedződött már az osztály viharaiban. Erre Marcsi megsajnálja Eriket (mert a legkevésbé - relatíve soha - ő szokott sírni, pedig a megismert történetben csak ő sírt eddig), meg Esztit is, mert mégiscsak miatta kerültek ilyen rossz helyzetbe. Ez Eriknek jól esik, de ezzel megsérti Esztit, viszont Marcsinak úgy fejezi ki a háláját, hogy szakít Marcsival, bár még nem kezdtek el újra járni, de az itt már mellékes. Mindez persze Márkot is felbőszíti, és már készül is az újabb tömegbunyó, de szerencsére deus ex machinaként az osztályfőnök észreveszi, hogy mi folyik itt, és mind a négyüket jól megrugdossa. Emiatt mind a négyen szerelmesek lesznek az osztályfőnökbe és ezután már csak a tanulással foglalkoznak. Happy end.

2014. márc. 26. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!