Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elég összetett kérdés, de...

Elég összetett kérdés, de kérlek nézd meg! (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Erről lenne szó:

Van egy fiú (E)akivel tanév elején együtt voltam, de dobott sajnos. Utána elég sokáig szomorkodtam de egy másik fiú (M) megtetszett és kiderült hogy ő is szerelmes belém.Oké, járni kezdtünk, de 5 hónap múltán szakított velem azzal hogy azért hagy maradjunk barátok. Mondtam hogy jó, mert még szerelmes vagyok belé. Viszont. Az egyik LB-m(ESZ) is szerelmes M-be. Eddig kb minden rendben is van, de tegnap E bevallotta, hogy 4 és fél éve (kisebb, nagyobb kihagyásokkal) szerelmes belém, azért dobott mert "félt hogy kiábrándulok belőle" de már mindegy is... Hát jó... Természetesen elmondtam a barátnőimnek ezt a vallomást, akik "Hűűűű", meg "Aztaaaa" meg ilyenek. Kedves ESZ persze rögtön szalad M-hez leadni a drótot :/

(Innentől egy kicsitnagyon komplikált lesz :D)

M elmondta E-nem hogy tudja, (láthatólag zavarta a dolog, úgyhogy eléggé örülök, hisz ha zavarja akkor lehet hogy szeret) erre E megverte, mert ondott még valamit neki M.

E brultál dühös ESZ-re, teljes káosz, E szerint M még szeret engem...

Kérdésem: VÁÁÁÁÁ, MIT TEGYEK??????????? ÉN NAGYON SZERETEM M-ET, DE KÖZBEN FÉLEK HOGY HAZUDNA...

(E elmondása szuerint bedühödött mert engem M lehülyézett+megrugdosott, meg őt is b*sztatta)

2014. márc. 25. 16:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Kérlek vegyetek komolyan!!Ez egy teljesen igaz történet!!!!

Mára tovább bonyolódott az dolog (igen, még jobban)

Márk elmondta egy Gréti nevű barátnőmbek hogy szeret, nem tudja miért szakított és hogy egész bap engem nézett, mert nagyon csinos vagyok(direkt miatta "kiöltöztem") erre Gréti mondta neki, hogy mondja meg nekem az igazat, de nem mondta. Most suli utáb Gréti felhívta Márkot, hogy miért nem mondta el nekem, mire Márk mondta neki, hogy akkor felhív. Azóta se hívott :(((

2014. márc. 26. 13:38
 22/32 anonim ***** válasza:

Milyen előrelátó ez az LB rövidités, ez lehet Legjobb de akár Legrosszabb Barátnő is.

Én teljes mértékben komolyan veszem, vért izzadok hogy követni tudjam az eseményeket, már kezd kirajzolódni a kép.

Márk a magyar tanár, jól mondom?

2014. márc. 26. 14:09
 23/32 A kérdező kommentje:
Jaj, de vicces vagy, hallod...
2014. márc. 26. 14:34
 24/32 anonim ***** válasza:

22

Nem én már erre rájöttem, az LB az lila borjú...

Tudod a milka tehén picibe:)))

2014. márc. 26. 17:13
 25/32 anonim válasza:
Az Esztit és Márkot kitaláltam de az Elek v. mit tudom én elég hülye név sosem találtam volna ki. Aki tovább szőtte a mesét tök jó!!!!! De ugy kéne h az ofő az angol tanarba lesz szerelmes mert közösen megrugdostak a tesi tanárt ezert a 4 gyerek megőrül, és az Esztike a Grétikével LB lesz és az Elek a Markkal és kiutaljak Marcsikat.
2014. márc. 26. 18:57
 26/32 anonim ***** válasza:

És ekkor jön Tihamér aki megrugdossa Grétit...

Majd Gréti beleszeret Esztibe (a lila borjúba) akinek miután meghúzza a farkát az felrúgja. Gréti órdítására megjelenik Béla aki felsegíti a csajt az istállóból, és meg akarja csókolni, de Gréti ellöki magától, mert a lányokra bukik, és amúgy is lábfétise van. Mivel egy borjúnak négy lába is van ezért Gréti örök hűséget esküszik Esztinek, akivel boldogan élnének ha nem jönne Ábrahám...

2014. márc. 26. 19:08
 27/32 A kérdező kommentje:

ISTENEM, HOGY ITT MILYEN SEGÍTŐKÉSZEK AZ EMBEREK!!! LE VAGYTOK TOJVA, AKI TUD !!!!NORMÁLIS!!!! DOLGOT MONDANI AZ ÍRJA LE NEKEM PRIVÁTBA!

AMÚGY NEM ELEK, HANEM ERIK, ÉS NEMTOMHANYADIK VÁLASZOLÓ, ÖRÜLHETSZ, MERT TÉNYLEG M BETŰS A NEVEM!!!

MOST RÖHÖGJ EGYET, HAHA, DE VICCES, MERT BIZTOS MACSI... DE NEM AZ AMÚGY!!!!!

2014. márc. 26. 19:42
 28/32 anonim ***** válasza:

Na ne már kedves kérdező!!!

Komolyan mondod, ezek után hogy nincs humor érzéked???

Ez az összetett kérdés, messze a legjobb az összes közül amit itt olvastam!

Ne csináld már!!!

2014. márc. 26. 19:59
 29/32 A kérdező kommentje:

Nektek lehet hogy vicces, de annak nem akivel megtörtént :(

Márk azt mondja bem tudja miért szakított velem, meg ilyenek...

Nem tusom mit higgyek el, mit nem... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!

2014. márc. 26. 20:40
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de ha te se tudod hogy mit hihetsz el neki, akkor szerinted mi honnan tudjuk?

Ráadásúl, minek akarsz összejönni valakivel akinek nem csak egy szavát se lehet elhinni, de még meg is rugdos???

Most komolyan te valami mazochista lábfétis rajongó kiscsaj vagy???

2014. márc. 26. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!