Elég összetett kérdés, de kérlek nézd meg! (? )
Sziasztok!!!
Erről lenne szó:
Van egy fiú (E)akivel tanév elején együtt voltam, de dobott sajnos. Utána elég sokáig szomorkodtam de egy másik fiú (M) megtetszett és kiderült hogy ő is szerelmes belém.Oké, járni kezdtünk, de 5 hónap múltán szakított velem azzal hogy azért hagy maradjunk barátok. Mondtam hogy jó, mert még szerelmes vagyok belé. Viszont. Az egyik LB-m(ESZ) is szerelmes M-be. Eddig kb minden rendben is van, de tegnap E bevallotta, hogy 4 és fél éve (kisebb, nagyobb kihagyásokkal) szerelmes belém, azért dobott mert "félt hogy kiábrándulok belőle" de már mindegy is... Hát jó... Természetesen elmondtam a barátnőimnek ezt a vallomást, akik "Hűűűű", meg "Aztaaaa" meg ilyenek. Kedves ESZ persze rögtön szalad M-hez leadni a drótot :/
(Innentől egy kicsitnagyon komplikált lesz :D)
M elmondta E-nem hogy tudja, (láthatólag zavarta a dolog, úgyhogy eléggé örülök, hisz ha zavarja akkor lehet hogy szeret) erre E megverte, mert ondott még valamit neki M.
E brultál dühös ESZ-re, teljes káosz, E szerint M még szeret engem...
Kérdésem: VÁÁÁÁÁ, MIT TEGYEK??????????? ÉN NAGYON SZERETEM M-ET, DE KÖZBEN FÉLEK HOGY HAZUDNA...
(E elmondása szuerint bedühödött mert engem M lehülyézett+megrugdosott, meg őt is b*sztatta)
Őőőőőő... és Neked továbbra is az az M tetszik, aki megrugdosott? (ha jól követtem, hogy kit mit tett kivel)
Figyu, mielőtt mindenki meghülyülne végleg, szerintem döntsd el, hoyg Te kit szeretsz, kivel tudnál hosszabb távon együtt lenni. Ez az E elég furán viselkedik egyébként (bár ez a többiekről is elmondható), nem túl szélsőséges, hirtelenkedő fickó? De ha M megrugdos, ESz pedig a barátnőd, aki kavarja a sz*rt. Eh, menj másik suliba! :)
Vagy ha nem, akkor várd meg, hoyg mindenki lenyugodjon és addig Te is döntsd el, hogy Te kit szeretsz, hoyg ne rángassanak ideoda.
Bocsi, ha nem voltam érthető!
M-ez szeretem, mert... Amíg jártunk addig hihetetlenül kedves volt..
Nem megyek másik suliba, annyira nem gáz a dolog.
Azóta, hogy szakítottunk M sosem hagy békén, de a ma történrek alapján szeret ( többen is ezt mondják).
Ja igen, és M-et a Kérdező és a barátnője, ESZ is szereti, de ők egyébként barátnők, és M megrugdosta a Kérdezőt (ami miatt E megrugdosta M-et). Remélem, tényleg jól értem. Jár ebbe a suliba normális ember is egyébként? Van valakinek fogalma az igazi barátságról vagy mindenki ilyen ösztönállat?
Tehát ha a Kérdező M-et választja, akibe a barátnője is szerelmes és aki őt megrugdosta, akkor szerintem ennél nagyobb gubanc úgyse lesz, csak megy tovább a történet a saját logikája szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!