Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehetek ennyire válogatós...

Hogy lehetek ennyire válogatós? Én sem vagyok különb senkinél mégis ezt teszem.

Figyelt kérdés

Nincs egy igaz barátom sem. Nem nézek le senkit, de egyes emberekkel nem vagyok egy eszmei szinten. Egyszerűen próbálok közös témát találni, de nem megy. A másik része a részeges társaság, akik csak arról tudnak beszélni,hogy hogy berugtak. Akivel jól kijövök és próbálna közeledni hozzám azt eltaszítom. Félek megnyílni előttük. Félek,hogy kibeszélnek és nem bízhatok meg bennük. Fiúm még sosem volt. És félek,hogy ilyen hozzáállással soha nem is lesz senkim. Félek,hogy egyedülmaradok. Félek,hogy nem bízhatok meg másokban. Tudom,hogy előszőr nekem kellene változni,de hogyan?

Egy elkeseredett 16 éves lány

2014. márc. 15. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az, amit nem fogadsz el magadon? Nincs benned egy olyan érzés, hogy nem vagy elég jó hozzájuk?
2014. márc. 15. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudod én is így voltam ezzel. Teljesen. Azt hittem hogy velem van a baj. Jó tanuló voltam, sportoltam, ezernyi dolog érdekelt. Mégis en "szívtam" meg, azt hittem hogy lúzer vagyok ezért még több eredményt értem el, hátha ettől megszeretnek. Apróságokra gondolj.

Aztán elkerültem a felnőttek közé. Olyan emberek közé, akik haladnak előre ebben az országban is és rájöttem, hogy semmi baj nincs velem. Egyszerűen olyan emberek között éltem/mozogtam/jártam suliba, akik buták mint a föld. Azóta is én vagyok a gyökér a szemükben, de már nem számít és tudod miért? Mert 1, kit érdekel olyanok véleménye akik nem jobbak nálam semmiben és ahelyett hogy jobbak akarnának lenni, inkább szidják a többi embert és elmennek berúgni?

2, megtaláltam a saját társaságomat.

Légy türelmes, manapság sok a hülye ezért ha kimondod hogy "nem vagyok egy eszmei szinten velük" akkor megbélyegeznek. Pedig tényleg nem vagy, mert nem vagyunk egyformák. Vannak akiknek szélesebb az érdeklődési köre és vannak akiknek szinte semmi.

Majd megtalálod a saját társaságodat ha új emberek közé kerülsz :)

22/F

2014. márc. 15. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Maggamal nem vagyok megelégedve. Ha egyszer magabiztosnak érzem magam,valaki biztos beleszól valamit. Próbálok vele nem foglalkozni. A barátaimat pedig csak egyszerűen nem engedem közel magamhoz. Nem szeretném, hogy megtudjanak bármit is eddigi életemről. Apám lelépett mikor kicsi voltam. Másik családot alapított. Felém sem nézett. Ezért meg akarom mutatni a világnak, hogy én nem függök más emberektől. De mégis félek,hogy egyedül maradok. Anyukámat szeretem tiszta szívből. Őt engedem magamhoz csak közel,mert benne megbízok. Ezt hogy lehetne kiküszöböli?
2014. márc. 15. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2014. márc. 15. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezentúl már csak rajtad múlik. De ha tényleg nem engedsz senkit sem közel magadhoz, előbb utóbb elfordulnak tőled, látván, semmi értelme nincs küzdeni érted, mivel úgyis csak elutasítod.
2014. márc. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!