Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez meg mégis mit jelent? 19/L

Ez meg mégis mit jelent? 19/L

Figyelt kérdés
Szóval tegnap elmentem egy kocsmába (inni és beszélgetni a haverokkal) és ott volt egy srác a barátnőjével... és a srác pár éve belém volt zúgva (nagyon jófej volt velem) de totál nyomult rám és ezért visszautasítottam meg egyéb okok miatt sem jöttem vele össze ami nem az ő hibája volt hanem az enyém és nekem akkor volt kialakulóban egy kapcsolatom(az még azelőtt kezdődött hogy megtudtam volna hogy a fiú belém esett) de végül abból nem lett semmi. Aztán most összejött ezzel a csajjal:( (nagyon aranyos).A srác ez mellett a lány mellett csak még jobb pasi lett! szóval a csaja kiment egy másik lánnyal a mosdóba és egy másik fiúval a srác épp arról beszélt hogy az a másik fiú abbahagyta a sportolást (kajakozott) mert nem akart lemenni edzésekre (nagyon fárasztó volt neki) és erre a srác aki belém volt zúgva azt mondta "Jól döntöttél semmi nem kötelező amit nem akarsz" és közben rám nézett!
2013. dec. 1. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Most elképzeltem hogy ezt nem írod, hanem mondod..Ilyenkor veszel levegőt is?? Mert írtál mindent csak a lényeget nem.. Mi a kérdés egyébként????
2013. dec. 1. 14:31
 2/9 A kérdező kommentje:
"Jól döntöttél semmi nem kötelező amit nem akarsz" egyértelműen nekem szánta!
2013. dec. 1. 14:34
 3/9 anonim válasza:
Hát valószínű örül hogy nemet montál neki mert ha igent montál volna nem ismerné a mostani barátnőjét.egyébként nekem is van egy ilyen történetem egy lány három éve nagyon akart velem járni én nemet montam neki aztán elkeztem meg kedvelni és elkezdtem barátkozni vele jobban de már késő volt mert már volt egy barátja és a facebookon megköszönte hogy nemet montam neki mert ha igent montam volna akkor most nem lenne ilyen boldog.
2013. dec. 1. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
OMG... és te vagy 19 éves???
2013. dec. 4. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
90% hogy nem neked szánta, de ha mégis, akkor annyit jelent, hogy jól döntöttél hogy végül elutasítottad őt, mert akkor most nem ismerné a mostani barátnőjét. Ennyi.
2013. dec. 11. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:

"Aztán most összejött ezzel a csajjal ( nagyon aranyos)!"

Ez mègis mit jelent?

Egyszóval jobb nálad a csaj?

2014. jan. 20. 17:49
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, én úgy érzem...
2014. jan. 20. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak b@ssza az egódat, hogy ha rányomulnál a srácra nem tudnád "lenyúlni" a csajától, nem?

Mondhatjuk ezt féltékenységnek, vagy vereségnek.

2014. jan. 28. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Juj, tuti még mindig beléd van esve a srác, és rád akar hajtani. Na, ezt akartad hallani, valójában nem ez van, de ugye nem érdekel téged. Ezennel lezártnak tekintem a kérdést. :)
2014. febr. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!