Mit gondoltok arról ha 14 évesen hetente jár buliba, berugik, cigizik és 4-6 órakkor megy haza?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 00:44
11/15 anonim válasza:
Semmit, jobb esetben majd kinövi. Az egyik volt osztálytársam középsuli alatt züllött el nagyon durván (mértéktelen ivás, rockkoncertek, verekedések stb.), most meg konszolidált családapa biztos munkahellyel.
12/15 anonim válasza:
10: en nem eltem ki magam (nem osszeszoritott labbal imadkozva eltem, de egy buliban sem fetrengtem reszegen) es megis kiegyensulyozott eletet elek.
13/15 anonim válasza:
Ma este buli van ez a dal idevág ne legyen szomorú a világ, mert a Győzi és Fecóóó vááár!
14/15 anonim válasza:
Berugik?????? What the fuck??!! XDDDD EZ rohadt jó :D
15/15 anonim válasza:
14 éves vagyok szoktunk inni szoktunk bebaszni de, mindig házibuliba vagy kibérelt helyre megyünk szerintem is gáz egy olyan helyen lenni tizenévesen ahol felnőttek szórakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!