Mit gondoltok arról ha egy magyar embernek japán vagy kínai a pasija? Mert ugye mindkét félnek más más a szokásaik oda haza.
A legtöbb családnak mások a szokásai, és meg kell tanulni alkalmazkodni mindkét félnek.
Az ázsiai pasik közt vannak naaaagyooonnnn jjóóóóók!
Maximum annyit gondolnék, hogy biztos szép, egzotikus gyerekeik lesznek.
Még ha jól is néznek ki az ázsiai pasik, annyit tudni kell, hogy kultúrájukhoz híven a nők nekik kb. egyenlően a rabszolgákkal. Nem hiába van az, hogy az ázsiai nők hozzámennek az első amerikai, vagy európai férfihoz, akik csak rájuk mosolyognak. Legalábbis a thai nőknél ez így van, de nem lepődnék meg, ha a japánoknál is. A kínai már lehet más tészta, ha a családja már több generáció óta él távol a hazájától és már "elnyugatiasodott".
Engem különösebben nem zavarna a más kultúra, még a kettős esküvőben is benne lennék, ha tudom, hogy ez neki fontos.
Alkalmazkódókészség a kulcsa mindennek, csak hogy nem mindenki olyan. Sok esetben én magam sem.
21L
Azt hogy de jó neki :D Én is szívesen megismerkednék japánokkal de inkább lányokkal. Vagy inkább ázsiaival. Mindegy, hogy kínai vagy japán stb :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!