Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok arról ha 14...

Mit gondoltok arról ha 14 évesen hetente jár buliba, berugik, cigizik és 4-6 órakkor megy haza?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 00:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Elítélem.Hol vannak a szülei? Nincsenek neki?
2014. márc. 8. 00:49
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Szánalmas roncs lesz belőle, és majd a társadalmat hibáztatja, amiért kevés a segély. Gratulálok neki és az őt világrapottyantó, feltételezem szintén nagy sikereket és fényes karriert elkönyvelő szüleinek.

ui: A berúg nem ik-es ige.

2014. márc. 8. 00:52
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Amíg nekem nem árt vele, addíg hidegen hagy.
2014. márc. 8. 00:54
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Bitch :D
2014. márc. 8. 01:12
 5/15 anonim válasza:
42%

Semmit nem gondolok róla, mivel nem ismerem. Kíváncsi lennék ti mit szolnátok, hozzá ha így elítélnének benneteket.

Senkiről nem alkotok pozitív vagy negatív vélemény amíg meg nem ismerem.

2014. márc. 8. 01:19
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
A szuleit szidnam. Nalunk a csaladban van ilyen, illetve 10 evvel ezelott kezdte ennyi idosen, most mar felnott. Sokkal idosebb vagyok nala, de nem cserelnek vele testet. Kielt, eletunt, semmi celja meg mindig csak a szuleit meg a pasijat pumpolja.
2014. márc. 8. 07:56
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Jaj a sok irigy p*cs. Én is ilyen voltam, 18 éves koromra meguntam, azóta szinte nem is voltam bulizni. A hajnalig tartó bulik ellenére kitűnő tanulmányi és sport eredményeim voltak. Az ember élje ki magát szépen középiskolában, vagy olyan lesz mint a mai öregek hogy 40 évesen járnak bulizni minden hétvégén...
2014. márc. 8. 09:15
 8/15 anonim ***** válasza:
39%
lenézem,de hát ilyen selejtnek is létezni kell valakinek,aki minden csak nem valaki,hanem egy senkiházi kis takonymázoló krumplibogár
2014. márc. 8. 09:15
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy nézem, hogy 14 éves még GYEREK, ne bulizni mászkáljon, meg ne igyon, cigizzen...és ez nem álszenteskedés, hanem alapvető elvárás.

Egyrészt, szerintem totál kiábrándító, mikor az ember beülne egy szórakozóhelyre, kocsmába, azért hogy jól érezze magát a haverokkal, erre részeg idióták balhéznak körülötte, meg dőlnek az asztalra. Még gázabb az mikor belépek egy helyre, és első gondolatom az hogy "b..szki, ez egy óvoda?".

Ráadásul, ahogy elnézem, akik fiatalon berúgósak voltak, azok most is alkeszek az ismerőseim közül, és minden másnap be vannak b..szva, és 20-on éves emberekről van szó. A cigi is ilyen, tolják évekig, jót viccelődve rajta, aztán csodálkoznak hogy már fiatalkorukban 70 évesnek fogják érezni magukat.

Meg alapvetően nekem ezzel az "élje ki magát" szöveggel van gondom, ennek nem azt kellene jelentenie hogy már gyerekként piálsz, iszol, bulizol, meg b..szol fűvel fával.

Ma meg az ilyennek a szülei is megérdemelnének egy kiadós verést.

2014. márc. 8. 12:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ellenkezőjét látom, akik kiélték magukat, azok most kiegyensúlyozott életet élnek majdnem mindannyian.
2014. márc. 9. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!