Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a fenét lehet írni egy...

Mi a fenét lehet írni egy nőnek egy társkeresőn keresztül, hogy rám-hörögjön?

Figyelt kérdés
Szóval, - most akció van az oldalon és kaptam 3 lehetőséget, hogy ingyen írhatok. Kinéztem 3 nőcit. Mit írjak nekik? Azt hiszem 500 karaktert lehet írni.

#nemfiatal
2014. jan. 26. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
szia cica van gazdád?
2014. jan. 26. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem tudsz neki mit írni,akkor nem lehet túl sok fantáziád.Írd azt amit akarsz tőle,és ne nyalizz..de nem kéne ismerkedned sem,ha ilyeneket kérdezel.
2014. jan. 26. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit, úgyis csak telefonra válaszolnak...
2014. jan. 26. 17:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Írjatok még hozzá:

szia cica van gazdád?

Szia cica van már gazdád?

2014. jan. 26. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nőkén azt mondom, az ilyen dumával indítókat arra se méltatnám, hogy a francba elküldjem őket. Mondjuk nem tudom, mennyi idős vagy, 16 évesen ez még biztos menő.

Inkább írd le nekik, miért épp őket nézted ki magadnak. Mi fogott meg bennük stb. Írj pár szót magadról, ilyen marketingdumát, hogy miért lenne érdemes felvennie veled a kapcsolatot (pl. ha látsz közös hobbit vagy érdeklődési kört).

2014. jan. 26. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit. Legyen normális képed.
2014. jan. 26. 17:53
 7/10 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! A szöveg attól is függ milyen nőket célzol meg. Ez a cica szöveg a könnyűvérű, agyatlan nőcskéknél jöhet be.
2014. jan. 26. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Férfiként azt mondom, ne fogadj el nőtől csajozási tanácsot.

Olvasd át az adatlapjukat, és írj valami spontánt. Vagy ha nem akarsz rá sok időt pazarolni, írd mindháromnak ugyanazt a sablont. Sok időt nem érdemel, mert kb ötven az egyhez, hogy bármelyik is válaszolni fog, mégha a létező legtutibb dumát írod is.

2014. jan. 26. 17:56
 9/10 A kérdező kommentje:
most nézem, vége az akciónak, már nem lehet INYÉR ÍRNI :_)
2014. jan. 26. 18:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia cica van már gazdád?

Pedig ez nagyon tecicik

2014. jan. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!