Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már össze csajjal/pasival INTERNETES társkeresőn keresztül? Több lent.
Tolna, Bács-Kiskun, Budapest, Csongrád megye (messzebb nem utazok ilyesmiért)
love.hu, eropolis.hu, csajokespasik.hu, szexrandi.hu, parkereso.nlcafe.hu, meg lehet volt még néhány más oldalakról is, de ezek a dominánsak
Legtöbb fél évig, volt egy másfél hónapos, a többi 1-2 alkalmas (összesen kb. 35-40 eset 2 év alatt)
36/F
Hú... 2x is! Az egyik az exem anyjának jóbarátja volt, felvettem msnre, és belezúgtam... A másodikat meg egy mmorpg játékban ismertem meg... Vele nem vagyunk együtt, de azért a szex működik nagyon jól! :) 23/L Sz-Sz-B megye
Szerintem ne társkereső oldalon keresgélj, hanem mmorpg-zz, vagy menj bulizni! ;) (Áhh, hülye tanács, de nekem összejött, na. :))
Kérdező: nemed, korod?
Lányoknak nagyon nehéz 90% pasi hülye és nyomulnak.
Fiúként nekem is hónapokba tartott megtanulni, hogyan kell ilyen helyen ismerkedni. Nem egy adatlap, levél dönti el. Sokat kell a fórumokra járni, beszélgetni értelmesen, hogy megismerjék az embert.
Nekem a love.hu jött be legjobban. (Ugyanezzel a névvel vagyok fent :-P )
Igen, én nagyon sokat keresgéltem (kis ciklusokban), párom kb. 3 hónapot míg egymásra találtunk.
Én 23, ő 27, randivonalos pár vagyunk, budapestiek, másfél hónapja együtt, de nagyon komoly tervekkel. :)
igen. myvip randi.. még amikor divat volt.
életem legrosszabb kapcsolata :D
17 L heves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!