Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőn (www.webrandi.hu) regisztrálnál?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet iwiw-en valakitől (nem ismerem), hogy regisztráljak a www.webrandi.hu-ra.
Az érdekelne, hogy az ilyen oldalakon milyen életkorúak vannak fenn? Inkább csak középkorúak vagy 20 év körüliek is? Megéri regisztrálni? Te is fenn vagy esetleg?
2010. dec. 18. 19:04
1/3 sasna válasza:
én nem, de te megprobalhatod.. aztan hatha..
3/3 anonim válasza:
Szerintem manapság az ilyen "társkereső" oldalak fele arról szól,hogy a 40 körüli magányos pasik,10-20 éves korú lányokat zargatnak lásd: chat.hu.
De szerintem ha valaki egy megbízható társra vágyik,nem a neten kell keresgélnie,mert ki tudja ki ül a másik oldalon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!