Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha megnyernéd az ötöst mire...

Ha megnyernéd az ötöst mire költenél? Hogy élnél?

Figyelt kérdés

2013. dec. 7. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
felújítanám a házamat (10m), a pénzből lekötnék annyit hogy havi 400 000 Ft kamatot kapjak (50m)(lehet kevesebbet, attól függ mennyit keresek) a többit szétosztanám az ismerősök, rokonok között - akár távolabbi ismerősöknek is, 10-20 milliósával. 800 millióból így kijönne 50 családnak. nincs is ennyi ismerősöm :) akkor ami kimaradt mehet valami jótékonysági szervezetnek.
2013. dec. 7. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

akármilyen hihetetlen, de szerintem nehezebben dolgoznám fel hogy nyertem 3 milliárdot, mint azt, h összesen 100e ft van a bankszámlámon.

első körben összeülnék egy megbízható pénzügyi szakemberrel, és megbeszélnénk, h mennyit mibe hogyan fektessek hogy ne fájjon a fejem miatta.

nem mondanám el senkinek a közeli családtagjaimon kívül.

szerény 100 millából megvenném a legszükségesebbeket (egy kényelmes, tágas loftlakás, ami régi vágyam, autók nekem és a páromnak, valamint anyumnak valami olyan ingatlan, amire épp vágyik.

kifizetném 2 nagyon kedves közeli barátom lakáshitelét.

szerintem nem mondanék fel a munkahelyemen, mert alapvetően szeretem a munkám, és a kollégáimat is. maximum lexarnám h mennyit keresek :)

a tespedő, unatkozó, céltalan milliomos-lét nem vonz, nincs benne szellemi kihívás.

az viszont tuti, hogy amikor csak tehetnénk elutaznánk olyan helyekre ahol eddig nem voltunk :) bár nekem már az is nagy muri lenne, ha kitalálnánk délután hogy aznap este Pécsen vagy Győrben vacsizunk, és leugranánk kocsival :)

ja, és k.urva sok lazacot zabálnék :) ha megunom, akkor váltok libamájra :D

2013. dec. 8. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerinted ha elmondanám, hogy én nyertem a pénzt, és ugyanúgy élnék, mint előtte, ki hinné el? Az már más dolog, hogy valószínűleg nem bírnám ki kiebb-nagyobb költekezés nélkül. :)

Nem tudom, hogy mi lenne akkor. Először csak ízlelgetném, mert ilyenben még nem volt részem, és nem szeretnék egyből fejest ugrani bele. Valószínűleg kellene pár nap, mire felfognám, hogy mi történt, és ez éppen velem.

2013. dec. 8. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Panelból kertes házba költöznék. Elmennék egyetemre, vennék egy új autót 10M-ért, a többit betenném egy külföldi (osztrák vagy német) bankba, és a kamatokból bőven megélnék.
2013. dec. 8. 10:47
 15/15 anonim válasza:
otthagynám a munkámat, a többi dolog meg mindegy...
2014. szept. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!