Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mire költenél 500 ezer forinto...

Mire költenél 500 ezer forintot ha kapnál a 18. szülinapodra a déditől?

Figyelt kérdés

én egy k/rva nagy plazma tv vagy csúcs konfigon agyalok:)

17(10 nap 18)f

2013. szept. 18. 19:05
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
Én lekötném, ha nem kell semmi létfontosságúra; pl műtét, tandíj, adósságrendezés, ilyesmik.
2013. szept. 18. 19:07
 2/35 anonim válasza:
Jelenleg, letenném a jogsit az 130 körül , egy telefon pl galaxy note , laptop meg rgy ps4 majd amikor kijon
2013. szept. 18. 19:09
 3/35 anonim válasza:

Utólag én is így gondolkodnék!

Te is tedd ezt! Kösd le, ha valami nagyon létfontosságú dolog kell, jól jön majd!

2013. szept. 18. 19:09
 4/35 anonim ***** válasza:
Ha a 18. szülinapomra kaptam volna egy ekkora összeget, tuti megcsináltam volna a jogsit, a többit pedig feltettem volna egy számlára, hogy ha a későbbiekben valamire szükségem lesz, akkor tudjak hová nyúlni.
2013. szept. 18. 19:13
 5/35 anonim ***** válasza:
Letenném a jogsit, a többit félretenném.
2013. szept. 18. 19:13
 6/35 anonim válasza:
Letenném a jogsit autóra, a többit meg lekötném ha semmi fontos dologra nem kell költeni.
2013. szept. 18. 19:14
 7/35 vmi03 válasza:
Egyetértek az előzővel
2013. szept. 18. 19:15
 8/35 anonim ***** válasza:
Nekem anno lakásra kellett gyűjtenem ilyen idősen, így arra tettem volna félre. De ebből már lehet jogsit egy használtabb kocsival együtt is.
2013. szept. 18. 19:16
 9/35 anonim válasza:

jogsit letenném a többit lekötném majd ha lesz anyi venék belöle egy kocsit :)

jó is volna ha nekem is igy lenne :o

2013. szept. 18. 19:17
 10/35 anonim ***** válasza:

Amúgy nem mindegy, mindened megvan-e emellett és továbbra is meglesz mindened. Ha igen, akkor akár arra is költheted, amit írtál.

Ha viszont nem, én lekötném egy részét, a többiből pedig olyan dolgot vennék, ami értékálló. Vagy olyanra költeném, aminek hosszú távon veszem hasznát.

A jogsi csak egy példa, de ezt írták mások is, és a kötelező orvosin kívül jogsit nem kell cserélgetni max. 2-3 évente, mint a telókat, számítógépeket.

Okos lenne, ha a jövődbe fektetnéd be, nem a jelenedbe. Azért ez elég nagy összeg ahhoz, hogy eltapsikold, és ne bánd meg később - de mondom, attól függ, amúgy milyen az anyagi helyzeted.

2013. szept. 18. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!