Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mire költenél 500 ezer forinto...

Mire költenél 500 ezer forintot ha kapnál a 18. szülinapodra a déditől?

Figyelt kérdés

én egy k/rva nagy plazma tv vagy csúcs konfigon agyalok:)

17(10 nap 18)f

2013. szept. 18. 19:05
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

plazma tv, meg csúcs konfig... Pf :D én személy szerint 5 hónap munkával (szabadnapok nélkül a hét minden napján dolgozva) kerestem meg ennyi pénzt. És ugye mivel itt élni is kell, ezért alig maradt valami.

Én kimennék külföldre, mert ebben az országban csak a romák élnek meg, mert megy a segély, meg az állam nyalja a popsit. A magyar meg mindenért a hibás.

2013. szept. 19. 11:39
 32/35 anonim válasza:
utolsó előtti ő azért kérdezte hogy választ kapjon nem pedig személyeskedést és kötekedést.
2013. szept. 19. 17:08
 33/35 anonim válasza:
ADD VISSZA NEKI, ÖRÜLJ HOGY 18 ÉVESEN IS MÉG ÉL A DÉDID, NEM HOGY MÉG EKKORA ÖSSZEGET AD NEKED EGY NYUGDIJAS /feltételezem hogy az/
2013. szept. 24. 19:32
 34/35 anonim ***** válasza:
Sajnos arra 500 ezer kevés, hogy kimenjen külföldre. Főleg, ha egyedül van. Fizetni az utazást, a lakbért, a kaját, amíg nem kap állást... Elég macerás. Viszont, ha a kérdezőnek vannak ilyen tervei, érdemes félretenni, lekötni, és majd később felhasználni.
2013. szept. 24. 19:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Vennék pár szép ruhát, amik már tényleg az ízlésemet fednék; de tényleg csak párat, és a többit meg elraknám későbbre.
2016. júl. 5. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!