Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mire költenél 500 ezer forinto...

Mire költenél 500 ezer forintot ha kapnál a 18. szülinapodra a déditől?

Figyelt kérdés

én egy k/rva nagy plazma tv vagy csúcs konfigon agyalok:)

17(10 nap 18)f

2013. szept. 18. 19:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
400-at félretennék, lekötném, a 100ast állandó használatra. Ellennék vele egy jó darabig. :)
2013. szept. 18. 19:37
 22/35 anonim válasza:
Tuti nem költeném olyan felesleges nagyzolásra, mint egy méregdrága plazma tv, vagy akármilyen lóf..szra. Mondjuk egy 100-ast elvernék magamra, hogy menő legyek, a többit félre tenném, hogy azzal a nyugodt tudattal éljek, hogy van zsém, és mindig lesz mihez nyúlnom, ha kell valami, vagy ha majd lesz egy klassz csajom, elő tudjak rántani pár tízezret és lenyűgözni, hogy milyen tuti pasija van :)
2013. szept. 18. 19:38
 23/35 anonim ***** válasza:
Félretenném!
2013. szept. 18. 19:40
 24/35 anonim ***** válasza:
Egy legendás szombat estét hoznák össze,majd a maradékot félretenném.
2013. szept. 18. 19:41
 25/35 anonim ***** válasza:

hát figyelj drágám. tudod te hogy mások 500e-ért hónapokig melóznak? hogyha megvan mindened, lakásod abban a városban ahol továbbtanulsz, nem leszel fizetősön, szüleidnek semmi hitele, tudnak téged finanszírozni, még akkor is inkább kösd le. vagy vegyél 3 játékot meg ruhát és a többit kösd le. k.rvára szükséged lesz még arra a pénzre. dédidet se értem, hogy ilyen felelőtlen kezekbe dob 500ezret, bár nyilván neki már nagyon nincs másra költeni, mint a "gyerekek". félmillió forint nagyon sok pénz tud ám lenni. mit nem adnék egy ilyen dédiért :) én amúgy 200ezret kaptam nagyszülőktől (születésem óta gyűlt) és rögtön el is ment az első havi tandíjamra. de ha arra nem, akkor a megélhetésemet fedeztem volna belőle, hogy a szüleim talpra tudjanak állni anyagilag és nekem ne kelljen a Mcdonaldsban csöpögni a zsírtól míg a barátaim buliznak. és akkor feldughattam volna magamnak a plazmatévét.

19 (8 nap 20) L

2013. szept. 18. 19:42
 26/35 anonim ***** válasza:
Nyitnék egy OTP-s lakástakarék számlát. Persze azt utána havonta kéne fizetni, de pár ezer Ft-osat is be lehet állítani. Nekem is van, és nagyon jól jön most az első lakásunkhoz. Az elektronikus eszközök hamar veszítenek az értékükből, befektetésnek nem jók. Fél millióból ugye még nem lehet lakást venni, de alapnak nagyon jó. 26N
2013. szept. 18. 19:44
 27/35 A kérdező kommentje:
haggyatok már ezzel apám havonta keres 500 at de eddig nekem NEM ADTAK PÉNZT... bas/zki, csak a dédim, mert ő szabadelvübb, ez lehet abból van hogy ő roma származású, a többiek meg magyar/zsidó:D tom' jócsalád xD
2013. szept. 18. 19:51
 28/35 anonim ***** válasza:
Én akárhányszor 500 ezer Ft-ot összeszednék, ha cserébe egy napra visszakapnám a kedvenc dédimet. Vagy a nagypapámat... Vagy mindkettőt...
2013. szept. 18. 20:13
 29/35 anonim válasza:
a pénzt nem azért kapta hogy legyen mibe belekötnötök. ez az ő pénze nem a tiedek hogy hogy takarékra vehetitek a pofátokat
2013. szept. 18. 22:15
 30/35 anonim ***** válasza:
utolsó, ő kérdezte h mire költenénk. és senki nem lázadozott, csak válaszoltunk :)
2013. szept. 19. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!