Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Legelsőre mire költenél, ha a...

Legelsőre mire költenél, ha a lottón megnyernéd a főnyereményt (mondjuk az 5ösön)?

Figyelt kérdés
Ház,autó,utazás,jótékonyság stb.?Mi lenne az első dolog?
2010. dec. 15. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Új padlószőnyegre. :) Nem vicc... :)
2010. dec. 15. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan elutaznék valami tengerpartra pihenni. Aztán kocsi, lakás.
2010. dec. 15. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
számláimat, adósságomat rendezném.
2010. dec. 15. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Először a szeretteimről gondoskodnék. Nekem csak annyi kéne, amiből normálisan meg lehet élni. Nem szeretem a fényűzést. A pénz nagy részét befektetném, másik részéből pedig minél hamarabb elkezdenék jótékonykodni. A befektetett pénzt (amely folyamatosan gyarapszik), szintén jótékonykodásra költeném. Létrehoznék karitatív alapítványokat stb.

Talán a normális megélhetésen kívül a jelenlegi és jövőbeli tanulmányaimra áldoznék még.

Kérdésedre válasz (bocsi, ha egy kicsit eltértem a konkrét kérdéstől), először a család utána karitatív munka.

2010. dec. 15. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hip hop táncra járok ami nem olcsó mulatság így az lenne az első.

2. barátomnak csomó ajándék amira vágyik

3. összeköltöznék barátommal

ennyi. nem költeném el mindet, vész esetére is legyen.

2010. dec. 15. 23:45
 6/10 gyakoriválaszok_560 ***** válasza:
100%

Vennék egy stúdiót profi képkezelőkkel felszerelve !

És olyan embereket hívnék meg akik egy bizonyos összegért bármire képesek lenének ...

És mindezt élőben közvetíteném az egész Földön ...

2010. dec. 16. 03:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A papómnak megcsináltatnám a sírkőt, a többi pénzt elosztanám a családnak. Szerintem ez lenne a legokosabb döntés, még ha sok másra is van szükségem. :)
2010. dec. 16. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Sminkre, egy csomó ruhára... Abbol sosem elég, meg egy takarítót fogadnék... Nagy a kupi :S Meg egy 7.1-es hangfalszett... A családtagoknak is persze adnák belőle..

Meg vennék egy tanyát meg lovakat... Hát nem tudom, az biztos hogy lenne belőle mit venni =)

2010. dec. 16. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Először vennék egy lakást 3-munknak, kifizetném a kocsit, aztán félre tennék magamnak, hogy amikor már elég nagy vagyok, hogy egyedül éljek, akkor tudjak venni egy lakást.
2010. dec. 17. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Citrom7? hát ez lol! Miért te 7 éves vagy?
2010. dec. 18. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!