Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme lenne az életnek?...

Mi értelme lenne az életnek? Másnak miért könnyebb?

Figyelt kérdés

A lányok csak aranyosnak tartanak, nem tudok beszélni az emberekkel, csak azon tudok gondolkozni: miért vagyok ilyen?

Gitározok, azt mondják tehetséges vagyok, azon kívül senkit se érdekel. Semmilyen témához nem tudok hozzászólni, azt mondják "nekem lesz a legkönnyebb az életben". Miért mondják ezt? Nagyon az miatt vagyok ilyen állapotban, mert nem tetszek egy lánynak sem. Más emberek szépek, könnyű nekik.

2013. dec. 1. 00:09
1 2 3
 21/23 bumbi02 ***** válasza:
Hát ilyen életképpel, hogy addig is amíg nincs barátnőd, a lányok azért léteznek, hogy könnyíthess magadon, és igenis, akit lehet azt meg is kell dugni... Érdekelne milyen lányoknak tudod ezt eladni... Mintha csak a szexről szólna az élet....
2013. dec. 1. 22:12
 22/23 anonim ***** válasza:

jaj basszus nem értem mit kell ezt bonyolítani...

úgy beszélsz, mintha a lányoknak ez rossz lenne

szex körül forog a világ, és? anélkül te sem léteznél

én nem erőszakolok meg senkit, felkeltem az érdeklődését és a kezébe adom a lehetőséget, hogy döntsön

voltak bőven olyanok is, akik úgy döntöttek, hogy nem

akkor most forduljak be, hogy jaj istenem nem kellettem neki?

van belőlük elég, nem kell egy miatt bánkódni

2013. dec. 2. 16:38
 23/23 anonim ***** válasza:

és hogy milyen lányoknak tudom ezt beadni?

mindig változó

voltam már olyannal is, akit előtte már megjárt egy fél falu és volt olyan is, aki még az exén kívül mással nem is volt

olyan lánnyal még tudtommal nem voltam, akinek az aktus idején volt párkapcsolata, de az még nem jelenti azt, hogy így is volt

2013. dec. 2. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!