Mi értelme lenne az életnek? Másnak miért könnyebb?
A lányok csak aranyosnak tartanak, nem tudok beszélni az emberekkel, csak azon tudok gondolkozni: miért vagyok ilyen?
Gitározok, azt mondják tehetséges vagyok, azon kívül senkit se érdekel. Semmilyen témához nem tudok hozzászólni, azt mondják "nekem lesz a legkönnyebb az életben". Miért mondják ezt? Nagyon az miatt vagyok ilyen állapotban, mert nem tetszek egy lánynak sem. Más emberek szépek, könnyű nekik.
és egyébként az, hogy a kisújjamat sem mozdítom miatta, nem egyenlő a bunkósággal
nem szabad körülugrálni őket, mert ráunnak
Nem is vitatom, hogy a külső nyomna sokat a latban, és épp ezért tartom hülyeségnek a te elvedet: "sz*rjá a lányok fejére, és ne tégy a kedvükre, majd ha kell nekik valami, jönnek"-elvedet.
Másrészt, nem titok az se, hogy egy átlag "Kinézettel" meg lehet hódítani a legtöbb lányt, ha az ember tudja hogy "Mi kell a nőnek".. Csak kérdéses, hogy mi értelme...
az túlzás, hogy szarj a fejére, mert dolgozol rajta sokat, hogy elérd amit akarsz
ez pedig az lenne, hogy ő teperjen érted és ne te ő érte
ez magától nem fog menni, fel kell kelteni az érdeklődését, de nem úgy, hogy odamész és egyből körbeugrálod
és hogy mi értelme van sok nőt meghódítani?
hát ezt te sem kérdezheted komolyan
nincs bizonyíték arra, hogy mindig lesz barátnőd és mégiscsak jobb egy alkalmi szex, mint egy marokmarcsa
a kérdés inkább az, hogy meghódítani akarod és megd..ugni, vagy kapcsolatot akarsz...az első variációhoz nem kell más, mint ügyesség, jó duma, valamilyenféle sárm és kész...sokszor ez a nőt is minősíti, de sebaj. Ha a nő is ennyit akar, akkor szuper. A másodikhoz egy picit több kell ám...le kell ülni beszélni, ismerkedni, nyitni kell a másik felé...mind magadat, mind pedig őt. De ha eljutsz ide majd, hogy kapcsolatot akarsz, akkor érteni fogod a dolgot...ott előbb fog kalapálni a szíved, mind felállni a kis kukid.
(ez nem a kérdezőnek ment, hanem a kommentekre)
23 L
egyébként nem tudom honnan veszitek, hogy nem voltam még szerelmes és párkapcsolatban
volt olyan lány az én életemben is, akinek egy csókja felért 100 alkalmi dugással
bele is estem a hibába, hogy elvakított a lila köd és rá is ba**tam keményen
fél év járás után annyira nem méltatott, hogy a szakítás igazi okát elmondja, csak kamuszövegekkel magyarázkodott
én ebből nem nagyon kérek, de mondjuk azt úgysem én fogom eldönteni, majd hozza a sors
addig is megragadok minden kis lehetőséget a szexre, de szerintem ez természetes dolog
miért? te mennyit látsz abban a nőben, akire recskázol a gép előtt?
engem nem érdekel, hogy ő is kihasznál e vagy, hogy mit gondolnak az emberek
a lényeg, hogy én könnyítsek magamon
nem megyek utána oda senkihez se menőzni, hogy na ez nekem megvolt, nem az a célom, hogy gyűjtsem a nőket
szeretek dugni (ahogy mindenki), minek vonjam meg magamtól, ha ott van rá a lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!