Mi értelme lenne az életnek? Másnak miért könnyebb?
A lányok csak aranyosnak tartanak, nem tudok beszélni az emberekkel, csak azon tudok gondolkozni: miért vagyok ilyen?
Gitározok, azt mondják tehetséges vagyok, azon kívül senkit se érdekel. Semmilyen témához nem tudok hozzászólni, azt mondják "nekem lesz a legkönnyebb az életben". Miért mondják ezt? Nagyon az miatt vagyok ilyen állapotban, mert nem tetszek egy lánynak sem. Más emberek szépek, könnyű nekik.
a lányokkal nem szabad aranyosnak lenni, ezt megtanultam
én is úgy nyomtam az elején, hogy rohadt kedves voltam, a seggüket is kinyaltam, meghallgattam minden bajukat, aztán az enyém is volt a megtiszteltetés, hogy az első sorból figyelhettem, ahogy egy tahó elviszi dugni :/
a kisújjadat sem érdemes miattuk mozdítani, mert ők már azt is gyengeségnek honorálják
ha kellessz neki, majd ő úgyis alkalmazkodik hozzád :D
19 éves nem szűz fiú :D
19 éves nem szűz fiúnak üzenném, hogy a nők nem csak dugás miatt léteznek. Majd ha talán agyilag is eléred a 19 éves kort, akkor lehet elkezdesz rájönni, hogy igen is érdemes a nőket a figyelmességgel ajándékozni. És ha lesz barátnőd - akiért azért mozdítanád a kisujjad is -, akkor rájössz mi a különbség a dugás és a szeretkezés közt...
Kérdezőnek.
Nem kell siettetni a dolgokat, lányok elmondása szerint jóképű vagyok, mégsincs barátnőm, de nem görcsölök rá, majd ha olyan jön, akivel összeillünk, akkor lesz, de attól nem kevesebb az életem, hogy éppen nincs. nem verseny ez...
Amíg olyan az állapotom, amilyen addig ne okoskodjak? Azt hiszed hogy azért, mert már nem vagy szűz, te tudod hogy kell a nőkkel bánni? És azért, mert nekem nincs barátnőm, én meg nem?
Nem tudom a melyik a jobb, ha úgy emlékezik rám egy nő, hogy az a bunkó, akivel lefeküdtem, de megbántam, mert csak arra kellettem neki, vagy úgy, hogy az a srác, akinek mindig ott volt, ha szükség volt rá.
nem érted a lényeget bumbika :D
azért jött ki hülyén a hozzászólásod, mert itt okoskodtál, hogy ez nem így van, a lányok igenis értékelik a rendes fiúkat meg minden, aztán a végén odaírtad ugyanazt, mint a kérdező, hogy jóképűnek tartanak, de mégis szarnak a fejedre
és hova van leírva, hogy kapcsolatba is kell lenni azzal, akivel lefekszel?
az az igazság, hogy a külső nagyon keveset nyom a latba a lányoknál és ez nem csak a nem r*bancokra igaz
ha már van egy nagyjából átlagos kinézeted és nem hánynak a lányok egyből mikor rádnéznek, akkor már szinte bármelyiket fel tudod szedni, csak tudni kell, hogyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!