Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme lenne az életnek?...

Mi értelme lenne az életnek? Másnak miért könnyebb?

Figyelt kérdés

A lányok csak aranyosnak tartanak, nem tudok beszélni az emberekkel, csak azon tudok gondolkozni: miért vagyok ilyen?

Gitározok, azt mondják tehetséges vagyok, azon kívül senkit se érdekel. Semmilyen témához nem tudok hozzászólni, azt mondják "nekem lesz a legkönnyebb az életben". Miért mondják ezt? Nagyon az miatt vagyok ilyen állapotban, mert nem tetszek egy lánynak sem. Más emberek szépek, könnyű nekik.

2013. dec. 1. 00:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok nyugi. 20/F
2013. dec. 1. 00:16
 2/23 anonim válasza:
ahelyett, hogy azon agyalsz, hogy másoknak könnyebb, koncentrálj magadra...nyiss az emberek felé, barátkozz, szólj hozzá a témákhoz, és ha megmutatod magad, esélyt adsz az embereknek arra, hogy szeressenek, kedveljenek, csakúgy mint a lányok is...
2013. dec. 1. 00:30
 3/23 anonim ***** válasza:
60%

a lányokkal nem szabad aranyosnak lenni, ezt megtanultam

én is úgy nyomtam az elején, hogy rohadt kedves voltam, a seggüket is kinyaltam, meghallgattam minden bajukat, aztán az enyém is volt a megtiszteltetés, hogy az első sorból figyelhettem, ahogy egy tahó elviszi dugni :/

a kisújjadat sem érdemes miattuk mozdítani, mert ők már azt is gyengeségnek honorálják

ha kellessz neki, majd ő úgyis alkalmazkodik hozzád :D

19 éves nem szűz fiú :D

2013. dec. 1. 00:31
 4/23 bumbi02 ***** válasza:
60%

19 éves nem szűz fiúnak üzenném, hogy a nők nem csak dugás miatt léteznek. Majd ha talán agyilag is eléred a 19 éves kort, akkor lehet elkezdesz rájönni, hogy igen is érdemes a nőket a figyelmességgel ajándékozni. És ha lesz barátnőd - akiért azért mozdítanád a kisujjad is -, akkor rájössz mi a különbség a dugás és a szeretkezés közt...

Kérdezőnek.

Nem kell siettetni a dolgokat, lányok elmondása szerint jóképű vagyok, mégsincs barátnőm, de nem görcsölök rá, majd ha olyan jön, akivel összeillünk, akkor lesz, de attól nem kevesebb az életem, hogy éppen nincs. nem verseny ez...

2013. dec. 1. 01:11
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
előfordulhat, hogy igazad van, de amíg olyan az állapotod amilyen, szerintem ne okoskodj jó? :D
2013. dec. 1. 01:15
 6/23 anonim ***** válasza:
Összefoglalom: aki meg is érdemli, hogy csak jól megdugják (vagy hát egyáltalán nem biztos, hogy jól), az mintha tényleg csak a bunkóságra utazna, aki meg tényleg hajlamos odáig "fajulni", hogy egyebek közt a legjobb barátod lesz egy életen át (lány létére), az belemondja az arcodba, hogy jóvan öreg, bunkó azé ne legyé.
2013. dec. 1. 09:07
 7/23 bumbi02 ***** válasza:

Amíg olyan az állapotom, amilyen addig ne okoskodjak? Azt hiszed hogy azért, mert már nem vagy szűz, te tudod hogy kell a nőkkel bánni? És azért, mert nekem nincs barátnőm, én meg nem?

Nem tudom a melyik a jobb, ha úgy emlékezik rám egy nő, hogy az a bunkó, akivel lefeküdtem, de megbántam, mert csak arra kellettem neki, vagy úgy, hogy az a srác, akinek mindig ott volt, ha szükség volt rá.

2013. dec. 1. 15:23
 8/23 anonim ***** válasza:

nem érted a lényeget bumbika :D

azért jött ki hülyén a hozzászólásod, mert itt okoskodtál, hogy ez nem így van, a lányok igenis értékelik a rendes fiúkat meg minden, aztán a végén odaírtad ugyanazt, mint a kérdező, hogy jóképűnek tartanak, de mégis szarnak a fejedre

2013. dec. 1. 16:39
 9/23 bumbi02 ***** válasza:
Te nem értetted az én mondanivalómat. Nem írtam egy szóval se, hogy sz*rnak a fejemre. Csak bennem nincs meg az a belső kényszer, hogy azt a lányt, akit megkaphatnék, mindenképp meg is kapjam. A rossz kapcsolatok legtöbbje pont úgy kezdődik, hogy az ember nem azért jön össze valakivel, mert ő kell neki, hanem azért, mert valaki kell már, és az első csaj, akinél esélye van, meg is teszi,csak legyen már valaki.
2013. dec. 1. 16:48
 10/23 anonim ***** válasza:

és hova van leírva, hogy kapcsolatba is kell lenni azzal, akivel lefekszel?

az az igazság, hogy a külső nagyon keveset nyom a latba a lányoknál és ez nem csak a nem r*bancokra igaz

ha már van egy nagyjából átlagos kinézeted és nem hánynak a lányok egyből mikor rádnéznek, akkor már szinte bármelyiket fel tudod szedni, csak tudni kell, hogyan

2013. dec. 1. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!