Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miilyen óvintézkedéseket...

Miilyen óvintézkedéseket tehetünk?

Figyelt kérdés
Néhány hete (Szerbiában) megjelent a környéken egy fehér kisbusz ami gyerekeket rabol.Ez nem vicc. Komolyan.Szajánban tűnt fel először ,majd Zentán és most itt van nálunk adán. Nagyon félünk. Már 2 gyermek eltűnt hármat pedig megpróbáltak evinni. Már nem mernek iskolába menni.Segítsetek!!A kisbusz rendszáma el van takarva. Annyit tudni ,hogy Belgrádi jelzésű.Mit tehetünk!!Eztg egy város nevében kérdezem.

2013. nov. 10. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

ennyi hülye ember Szerbián nem létezik...

menj máshova trollkodni...

2013. nov. 10. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Mivan???
2013. nov. 10. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
ezzel csak arra akartam utalni, hogy igen valószínű, hogy ennyi emberrablás után még senki sem képes hívni a rendőrséget, vagy valami más szervet, például sajtót, hanem feljön picsogni a gyakorira...
2013. nov. 10. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Hivjuk mia rendőröket meg minden de nem erről van szó. Már keresik a kisbuszt és utasait.Azt kérdezem ,hogy hogyan óvhatjuk a gyermekeinket stb.
2013. nov. 10. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Váltásban mindig más viszi el az összes gyereket autóval iskolába. Ha kell, több autóval, írjatok róla beosztást.
2013. nov. 10. 18:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet...
2013. nov. 10. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nehogy má' Szerbiában ne legyenek markos férjek, családapák! Megnézném én azt a kisbuszt, ami az én gyerekemre pályázik.
2013. nov. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!