Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szembeszomszédunk üvöltözik...

A szembeszomszédunk üvöltözik át nekünk. Mit tehetünk? (lent a többi)

Figyelt kérdés

Tuuuudom, csúnya dolog ilyet mondani, de ő komolyan az:D

Kb egy éve kezdődött(előtte teljesen jó kapcsolatban voltunk), hogy üvöltözött át, mert ugat a kutyánk.

Ótejóég, mitcsináljon? NYávogjon? Nemmacska!

Na mindegy, azóta a kutya nem ugatannyit, mert megszokta, hogy ez az átok kiabál. Erre rászokott arra, hogy kiabál a kutyának, hogy ugass!:D

Ez se jött be, azóta a családunk tagjait illeti mindenféle jelzőkkel, így ordibál folyton(most is).

A kiabálás egyébként elviselhetetlen, a rendőrség nem tud mit tenni, mi meg tűrjük, mert mi mást csinálnánk. A mértéke egyenesen arányos az elfogyasztott piával.

Mit tehetnénk ellene?

2013. okt. 29. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1. lépés: húzz fel valami lábbelit

2.: menj át és vágd szájba

3.: menj haza, hadd keresgélje a fogait

4.: holnap (miután kitisztult) magyarázd el neki, hogy ha kiabál az még rosszabb, mint ha a kutya ugatna

2013. okt. 29. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Első teljesen jól mondja. :D
2013. okt. 29. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy csúzli megteszi. Valami ilyen:

[link]

2013. okt. 29. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Mivel valószínűleg pszichiátriai esetről van szó, válogasd meg a szavaidat vele szemben.

Kérhetsz segítséget a rendőrségtől, és az önkormányzatnál is biztosan van valami konkrét tippjük ilyen esetekre. Az önbíráskodástól óva intelek, éppen a fent leírtak miatt. Ha zakkant az egyed, akkor nagyon piti dolgora is nagyot robbanhat.

2013. okt. 29. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:

dehogy pszichiátriai eset

csak kicsit beivott és azt hiszi ha üvölt megold mindent, a rendőrök meg rohadt magasról tennének az egészre elhiheted

2013. okt. 29. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:

a rendőrök azt mondták, nem tehetnek semmit.

A polgármestenek most írtam.

ez már sajnos nem olyan,hogy egyszer-egyszer beiszik. Alkoolista,szuóval minden nap hallgatjuk. Hol jobban, hol kevésbé.

2013. okt. 30. 05:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező :)

Ez borzasztó, de komolyan...-és a rendőrséghez is fordultatok már,és semmit nem tudnak vele csinálni?Tehát én is nyugodtan sértegethetek bárkit,bármivel,nyugodtan használhatok különböző jelzőket,semmi bajom nem származik belőle?Nem akarom elhinni, hogy van ilyen!!!Milyen törvények vannak már?

Képzeld,nekünk is ugyan ez a bajunk a szomszédunkkal,mióta ide költöztünk szó szerint gyűlölnek minket,mert van két tacsink (úgy fogadtuk őket örökbe)-és hogy ugatnak...-na most teljesen lenézőek velünk,szinte csak épp hogy oda vakkantanak köszönés gyanánt!Mi kedveskedtünk még az elején,adtnk zöldséget meg sütit sütöttem, de semmit nem ért-még jobban lenéznek minket!

Pont arra gondoltam,hogy innentől kezdve befejezem a köszöngetést nekik,mert gyakorlatilag semmi értelme nincsen,így is és úgy is teljesen semmibe vesznek minket.

-TE MIT TENNÉL A MI HELYÜNKBEN?

2013. okt. 30. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:

hát szerintem konkrétan törvény üvöltöző szomszéd ellen nincs

csendháborításért lehetne max feljelenteni, de azt csak a nagy zenebömböltetős házibuliknál szokták, ez meg semmi ahhoz képest

annyit tudtok csinálni, hogy beszéltek vele

azt sem hiszem, hogy az önkormányzat tudna valamit tenni

az ilyen emberek miatt fáznak rá a normális emberek

most képzeld el, hogy ő ott büntetlenül üvöltözhet, de ha te átmész és leversz neki egy sallert, akkor 2 hét múlva már a bíróságon fogsz ülni vádlottként

vicc az egész...

2013. okt. 30. 10:00
 9/9 anonim válasza:

Mondd meg neki, hogy téged meg az idegesít, hogy kiabálsz, és jelzőket dobál rátok. Ha nem tetszik neki költözzön el. Gondolom, ti többen vagyok, ő meg egyedül, szóval neki könnyebb elköltözni.

Ha meg idősebb, akkor ez egy szokásos öreg néninek semmi se jó, kiabáljunk a szomszédnak - szindróma :)

2013. nov. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!