Mutogatós a szomszéd - mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Kis települêsre költöztünk 2 êve,és több embertöl hallottuk,h a szembe szomszéd mutogatja a micsodáját gyerekeknek,meg felnött nöknek,akik "bolondok" Nem hittük el,mert nagyon normális embernek ismertük meg,azt hittük,csak rosszindulatból mondjàk. Családi tragédia miatt egy éve mi neveljük az unokatestvéreimet. Múlt héten a 8 êves fiú feldúlva jött haza,hogy ez a szomszéd anyaszült meztelenül állt a kapuban,ekkor már negyed órája ott biciklizett a fiú (kihalt zsákutca) ,tehát kileste a g*ci....neki nem mondtuk ezt a feltételezést az emberröl,tehát 100%,h igaz...mit lehet tenni? az a baj,h a rendörök nem fognak foglalkozni az üggyel,úgyis letagadja,ês tényleg normálisnak tünik,a felesége ráadàsul gyámügyes. A férjem meg akarja verni.de akkor õ kerülhet börtönbe. Segítsetek,borzasztó így élni!2013. júl. 11. 22:34
1/17 anonim válasza:
Bizonyíték kell! Videózd le amit csinál,akkor nem tudja letagadni!
2/17 anonim válasza:
És ha lefotózzátok és úgy mentek bizonyítékkal a rendőrségre?
3/17 anonim válasza:
2. vagyok. Szembeszomszéd, tökéletesen le lehet kattintani ablakból.
4/17 anonim válasza:
tilos fotozni a masik teruletet
5/17 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben bizonyíték képen igenis megengedett.
7/17 A kérdező kommentje:
Mutogatni még "tilosabb ". A kapuja nem felénk néz,hanem a semmibe. Velünk szemben betonkerítês van. Sajnos azêrt csinàlja gyerekek elött,meg annak a két gyenge elméjü nõnek,mert abban bízik,h nekik úgysem hisznek. nekem nem mutogatná magàt,tehàt nem tudom fotózni,szegêny gyereket meg nem engedem biciklizni azóta sem :-(
2013. júl. 11. 23:00
8/17 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy ha nem megy ki az utcára, csak a kertjében, vagy ablakából mutogatja magát, akkor nem szabad lefotózni.
Bár megérdemelné, ez nem is kérdés.
9/17 anonim válasza:
Micsoda feltételezés az, hogy "úgysem fognak a rendőrök foglalkozni az üggyel"?? Egy nyolcéves gyereknek mutogatta a péniszét! Azonnal el kellett volna mennetek a rendőrségre! Most sem késő. Ha mást nem, annyit elértek vele, hogy a ti rokonotoknak többé nem mutogatja!
10/17 anonim válasza:
Elmondom neked hogy nálunk a céghez jött be egy faszverős azt se látta senki csak egy fiatal lány és a rendőrök simán elkapták. az más kérdés nincs ügy mert hát ugye ki mi látta de a rendőrök mennek abban biztos lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!