Mi a vagányság titka? :D
Az amit te vagánynak tartasz, azt én bunkóságnak.Olyan társaságban ahol az a vagány aki iszik , cigizik, kiröhög másokat, ordít,stb én nem szeretnék vagány lenni.
Az igazi vagány az a felmerülő kérdésekre lazán jó válaszokat, megoldásokat mond. Komolyan és nem hülyeséget.
Nem ordít, hogy meghallják, mert amit mond az értelmes dolog, ezért többen is kíváncsiak rá, így ha csendesen mondja is van közönsége. Persze rá sem figyel mindenki, a bunkók például nem.Attól, hogy cigizel vagy iszol nem vagány leszel, hanem beteg( hosszú távon). Ha mindenre csak marhaságot válaszolsz, akkor lehet, hogy páran jópofának fognak tartani, de komolyan senki nem fog rád számítani. Attól, hogy tudsz vicces lenni még nem leszel menő. Nem kell erőltetni a kitűnést, de ha kicsivel is eszesebb vagy mint a többi és nem vagy béna, akkor hosszabb idő leforgása alatt ez bevált recept. Persze ha alacsony az IQ-d, akkor minden hiába. Botfülűből nem lesz muzsikus.
Az,hogy vicces vagy nem egyenlő azzal, hogy vagány vagy.Ha vicces vagy akkor vicces vagy és kész. Nevetni mindenki szeret, de néha ez nem elég. Az igazi vagányság a jól belőtt séróban is csak rövid ideig nyilvánulhat meg. Az, hogy hosszú távon is menő maradj ( végül is a kérdező szerintem azt szeretné, ha mások ráfigyelnének és nem csak egyszer és nem csak öt percig) nem elég a felszínen vagánynak lenni. Ahhoz belső értékek kellenek. Ehhez pedig nem élég egy Nike cipő vagy egy jól belőtt haj. Az, hogy Kérdezőt mellüzik a kollégák az annak tulajdonítható, hogy a legtöbbjüknek más jut eszükbe a vagány szóról.
Igazából lehet, hogy tévedek, a "vagány" az azt jelenti amire ő gondol, csak hát az emberek többsége nem ilyen "vagány barátot" akar magának.
Ha egy baráti társaságban jól elvagyok és jön egy ilyen vagánykodó típus, alig várjuk, hogy lerázzuk valahogy és tudjunk normálisan beszélgetni. Az emberek többsége nem arra kíváncsi, hogy te mennyire vagy menő, hanem arra hogy a te szemedben ő mennyit is ér. Annál a mértéknél te sem igen fogsz többet érni az övében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!