Mit szóltok ahhoz, hogy vannak olyan serdülő kamaszok, hogy direkt bosszantani akarják a mozdonyvezetőt úgy, hogy beállnak a 100-al haladó vonat elé és majd akkor ugranak ki a sínből amikor a vonat már 20m re van?
Sőt volt olyan,hogy három 15-17 körüli srác a vonat elé állt,hogy majd ,ha közel a vonat kiugranak a sínből,mert ugye ők nem öngyilkosak akarnak lenni,csak direkt idegesíteni a vezért,hogy dudál és fékez és ,mikor már közel volt a vonat kettő srác kiugrott a harmadik pedig direkt,hogy"na én vagyok a legvagányabb én majd,ha öt méterre van a vonat ugrok ki a sínből-figyeljetek" de történt egy kis baj,hogy nem tudott már kiugrani mikor öt m-re volt a vonat,hanem máris szétvágta a vonat a srácot.
A másik két társa pedig megijedt és ijedségükben elszaladtak.
Ezt nemrég hallottam.
El vagyok képedve "vagánykodás" Ti moi szóltok az ilyenekhez?
Mit lehet ehhez szólni? :D
Hülyék mindig is voltak.
Tudod, evolúció.
Sajnos egyre több az olyan ember aki életképtelen, de a társadalom életben tartja. Na ezt nem sikerült életben tartani.
"Ha én lennék a mozdonyvezető,és ilyet látnék,akkor nem kezdenék el dudálni meg fékezni hanem elkezdenék gyorsítani ahogy csak bír a gép,hadd ijedjenek csak meg ha ilyen hülyék."
Igen, és utána először a VBO-snak (vasútbiztonságos balesetvizsgáló) majd később a vádlottak padján a bírónak magyarázhatod, hogy a menetregisztrátum alapján miért nem tettél meg semmit az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében. (Értsd: miért nem fékeztél, kürtöltél stb.)
Ezt hallottam amit írtam.
Budapest és Monor között volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!