Mit szóltok ahhoz, hogy vannak olyan serdülő kamaszok, hogy direkt bosszantani akarják a mozdonyvezetőt úgy, hogy beállnak a 100-al haladó vonat elé és majd akkor ugranak ki a sínből amikor a vonat már 20m re van?
Sőt volt olyan,hogy három 15-17 körüli srác a vonat elé állt,hogy majd ,ha közel a vonat kiugranak a sínből,mert ugye ők nem öngyilkosak akarnak lenni,csak direkt idegesíteni a vezért,hogy dudál és fékez és ,mikor már közel volt a vonat kettő srác kiugrott a harmadik pedig direkt,hogy"na én vagyok a legvagányabb én majd,ha öt méterre van a vonat ugrok ki a sínből-figyeljetek" de történt egy kis baj,hogy nem tudott már kiugrani mikor öt m-re volt a vonat,hanem máris szétvágta a vonat a srácot.
A másik két társa pedig megijedt és ijedségükben elszaladtak.
Ezt nemrég hallottam.
El vagyok képedve "vagánykodás" Ti moi szóltok az ilyenekhez?
3-as: én is ezt csinálnám, de ha mégis elütöd a vizsgálatnál nem tudod kihúzni magad, hogy te mindent megtettél.
Elkezdtem volna írni,hogy Darwin díj meg evolúció, de a 7-es már megtette.
3-as vagyok
Ha egy mozdonyvezető így reagálna rájuk,nem hiszem,hogy megvárnák hogy odaérjen a vonat.Bár kitudja...na mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!