Mi a vagányság titka? :D
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 14:21
1/18 anonim válasza:
Nincs titok. Vagy vagány vagy, vagy nem.
3/18 anonim válasza:
a köztudat szerint : a cigi
a szülők szerint : tanulni
szerintem : nincs vagány mindenki egy fake f-szcibáló, tisztelet a kivételnek
4/18 A kérdező kommentje:
Az hogy pénzed van, vagy hogy kigyúrt vagy az valahogy mintha nem lenne mostanában vagány. Meg a fenyegetőzés sem hogy hogy megversz valakit. Inkább ha kigyúrtan ordítva beszélsz és be nem áll a szád inkább az a vagány és arra figyel mindenki. Meg a csordában közlekedés és a járókelők kinevetése, kötekedés. Meg még ha valamilyen sport, tanfolyam vagy klubot vezetsz az is vagány. Nem így van? Vagy kihagytam valamit?
2013. okt. 8. 15:20
5/18 A kérdező kommentje:
Igen meg cigizni meg bulizni is vagány.
2013. okt. 8. 15:21
6/18 A kérdező kommentje:
Meg menő telefont nyomogatni.
2013. okt. 8. 15:26
7/18 Mandy1408 válasza:
Általában a kevés IQ nagy hang szokott lenni az, amitől "vagánynak" tartanak valakit, legalábbis a gyerekek közt. Egyébként pedig ha jól érzed magad a bőrödben, hiteles ember vagy (a tetteid és a szavaid összhangban vannak), fel lehet rád nézni valamiért, akkor az emberek tisztelni fognak. Pl céljaid vannak, küzdesz érte és eléred, ha jól akarsz kinézni, dolgozol magadon és nem másokra féltékenykedsz, stb. Munka van vele, de megéri. :)
8/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek vannak céljai és leszarja a másik célját, ettől nem leszel vagány hogy ugyanott tartotok mint a csoporttársad. Meg a "valamiért" tisztelni ezzel nem mondtál nagyot, pont ezt a valamiértet keressük te pedig nem mondtál semmi konkrétat.
2013. okt. 9. 13:22
9/18 Somogyi Máté válasza:
Szerinte legyél önmagad! ;)
10/18 anonim válasza:
szerintem az a vagány aki közvetlen, jófej, meg sztem kis mázli is kell hozzá na meg önbizalom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!