Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A kövérek utálata szerintem...

A kövérek utálata szerintem elítélendő, szerinted is?

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 11:47
1 2 3
 21/23 Angelik@ ***** válasza:

Elítélendő.

Sőt ha tovább megyünk, igenis azt a világot éljük hogy minden pofára megy. Kimutatott tény hogy a manapság "szépnek" mondott emberek, előbb kapnak munkát, sokkal jobb beosztásban...akár úgy is hogy fingja nincs a szakmáról. A kövér embereket pedig nem kedvelik annyira, mint tudjuk...

Ha tükörbe nézel és téged nem zavar, akkor ne érdekeljen más véleménye. Én odafigyelek amennyire tudok, csinosan öltözöm és figyelek a testemre, mert én így tetszem magamnak. Francokat sem érdekel, hogy másnak mi tetszik. Bár nekem a macis pasik valamiért mindig izgatónak tűntek.:) Valaki itt azt írta hogy ez igénytelenséggel jár. Ebben nincs igaza, testesebb férfiak/nők közt is van igényes, mint ahogy a vékonyak között is elcseszett..:D

2013. okt. 15. 11:46
 22/23 A kérdező kommentje:
a melegseg nem problema es nem elitelendo. ezt a leghatarozottabban elutasitanam... foleg kialakult es nem veleszuletett fuggosegekkel egy sorban... de a fuggok is emberek, emberkent kell kezelni oket, a fuggoseg betegseg, de a beteg embereket nem szabad lenezni. a melegseg viszont szexualis orientacio, ugyanugy, ahogy a heterosag. ezekben az a kozos a koverseggel egyutt, hogy ilyesmi alapjan elitelni valakit gaz. felszines es ostoba.
2013. okt. 16. 00:49
 23/23 Angelik@ ***** válasza:
Teljes mértékben egyet értek veled kérdező. De nem fogsz tudni meggyőzni erről egy olyan embert, akinek ez halálos bűnnek lett tanítva. Sok szülő már kis korában így neveli a gyerekét. Az hogy valaki függő az már megint más téma. A fogyatékosok, vakok, melegek...stb nem kaptak lehetőséget a választásra születéskor. Egy ember nem születik kövérnek, sőt ha elhízik ezen tud változtatni megfelelő táplálkozással és sporttal. Ugyan ilyen buta dolog, mikor a drogosokkal és az alkoholistákkal hasonlítják össze. Ők is tudnak változtatni ezen, nem vetem meg őket, de attól függetlenül az még nem jó amit csinál és nem szívesen nézem végig ahogy tönkre teszi saját magát egy ember. Ha te így elfogadod magad, akkor ne kérd ki mások véleményét, mert ez olyan mintha te magad sem tartanád jónak az elhízásod. Nem feltétlenül a külső miatt érdemes picit odafigyelni, jobban inkább kell aggódni az egészséged miatt. :)
2013. okt. 16. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!