Van egy osztáljtársam, akivel kibékültem nagy ellenségeskedés után. Rájött egy titkomra, ami nagyon égő és van bizonyíték, szerintem meg akar fenyegetni. Mit tegyek, hogy visszaadjam, vagy nemis tudom visszaverjem a fenyegetését?
fú na én csajban jártam így
állandóan ba..tattak hogy nem kellek senkinek nyomorék vagyok stb.
ami nem volt igaz, mert volt pár aki akart velem járni, csak mindig összef..tam magam hogy jaj mi lesz elég ilyen kis mimózalelkű voltam.
de aztán elfajult a dolog nagyon elkezdtem b..zkurálni az osztály menői és énis megcsináltam... aztán ugyanez, rájött az egyik és sakkban akart volna tartani.
De kiírtam ide a szerelem rovatba hogy van-e pasi aki benne van-e egy facebook-os kammerkapcsolatban. Valós élő szeély, aki nem akarja hogy mindig piszkálják hogy mér nincs kapcsolatod blabla. és hogy csak annyi hogy bejelöljük egymást hogy kapcsolatban, kitalálunk egy közös sztorit hol találkoztunk, 1-2 szívet küldönk időnként az üzifalon hasonló.
Na jelentkezett 3-4 pasi, egyet kiválasztottam és már nem is csinálhatott semmit az illető mert lám, van az a pasim, hát nem tudom ő miről beszél :DD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!