Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan lány, aki...

Létezik olyan lány, aki csúnya és csóró de belső értékekkel rendelkező férfival van együtt? BIZONYÍTÉKOT!

Figyelt kérdés

Hazudoznak a nők. Lehet az interneten találni képeket, hogy nagyon csúnya DE GAZDAG férfiakkal vannak szép nők. Olyat is lehet látni, hogy JÓKÉPŰ csórókkal vannak. Sokszor ők tartják el a férfit.

De olyat én még egyet sem láttam, hogy BELSŐ ÉRTÉKEKKEL RENDELKEZŐ férfival voltak aki nem csak csúnya de szegény is.

2013. okt. 4. 04:03
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
már/még ilyenkor is????
2013. okt. 4. 04:20
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Na, az a baj, hogy te nem hogy ronda és csóró vagy, de belső értékekben is nagyon komolyan szűkölködsz.
2013. okt. 4. 04:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az en parom jokepu es "csoro" a te szavaiddal kifejezve. Olyan not nem fogsz talalni aki szereti a parjat (nem a penzeert) es azt mondja ra h ronda. Minden esetben kell egy minimalis fizikai vonzalom is. Gondolom te csak a legszebb noknel probalkoztal akik elutasitottak ezert most itt sirod el a banatod. Ez az a "belso ertek" ami NEM kell a noknek
2013. okt. 4. 05:08
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Kitalálom. A belső értékekkel rendelkező férfi te vagy. Nos, olvasd el ismét a kérdésed, hogy milyen mérges vagy a semmire, hogy hogyan beszélsz a nőkről, és gondold újra.

Mélyebben van eldugva az az állítólagos belső érték, mint elsőre gondolnád.

2013. okt. 4. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Létezik:)
2013. okt. 4. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom jó fél évig munka nélkül volt, amikor találkoztunk. Segítettem neki munkát találni a fővárosban, és mivel kiemelkedő intelligenciával rendelkezik, azóta már nagyon fontos szerepet tölt be a cég életében. Értem ezalatt, hogy ha például fel akarna mondani, nem engednék el (volt rá példa).

A külseje pedig ... a szerelemmel szépült :))) Előttem nem nagyon sikerült csajoznia, de amióta együtt vagyunk, már más csajok is buknak rá :DDD 5 év eltelt, azóta együtt gyarapodunk, így már nem szegény és nem is csúnya.

2013. okt. 4. 07:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézz ki az utcára.
2013. okt. 4. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A közvetlen baráti társaságomban van/volt egy srác. Baromira nem voltak elengedve pénzzel, mégis talált magának egy elég helyes, értelmes lányt (akinek magyar viszonylatban tehetős a családja), és több mint három éve együtt vannak (persze azóta nem jár közénk, inkább a barátnőjének szenteli az idejét - amit meg is értek)
2013. okt. 4. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Jelen.

17/L

2013. okt. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!