Csak szerintem elítélendő? Vagy náluk ez a normális? Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
30 éves férfi egy 13 éves kislánnyal van kapcsolatban. Kisebbségiek, bár én ennek ellenére nem gondolom, hogy ez indokolja ezt a nagy korkülönbséget. Ti mit gondoltok erről? Normális ez? Egy felnőtt ember, egy általános iskolás kislánnyal? Lehet én vagyok csak ennyire erkölcsös, hogy ez felháborít?2013. jan. 21. 17:51
1/11 anonim válasza:
Uhh, tudod a választ mégis felteszed, hátha lesz egy kis vita?
2/11 anonim válasza:
Ez büntetendő és gusztustalan...
Röviden és tömören ez a véleményem.
3/11 anonim válasza:
Csak azért mert nagyobbsági vagy, még nem kell mindenen felháborodni. Nem normális, ezt senki sem vitatja.
4/11 A kérdező kommentje:
Azt hogy, hogy kisebbségiek kizáróan azért tüntettem fel, mert tudom, hogy náluk hagyomány, hogy az ilyen fiatal lányok már jegyben járnak vagy már odaígérték őket valakinek. Mégis furcsának tartom ezt a nagy korkülönbséget. Nem akartam vitát, csupán a véleményeket.
2013. jan. 21. 18:00
5/11 anonim válasza:
Tegnap beleszaladtam egy regebbi Monika show-ba a youtube-on...
A no tobb alkalommal lefekudt a lanya baratjaval, akitol unokai is vannak. Kozben kiderult, hogy a fiu tulajdonkeppen az unokaoccse. (A testvere gyereke)... Dobtam egy smiley-t...
Nem hinnem, h csak a kisebbsegnel van ilyen, de sulyosan gyengen butorozottak az ilyenek... igazi osztonlenyek...
6/11 anonim válasza:
Azt a törvény magas ívbenleszarja, hogy egyes népcsoportoknak mi a hagyománya tudtom szerint. ami bűntény, az bűntény, vagy ami törvénysértés az az. és slusz passz. jól néznénk ki mindenki felállítana magának törvényeket és mehetne bármi.
7/11 anonim válasza:
az már lehet hogy idős is,és legalább rokon a hódoló 13 éves és még nincs gyereke hogyan lehet ez
8/11 anonim válasza:
14 éves kor alatti gyermekekkel létesített szexuális kapcsolat pedofíliának számít.
9/11 anonim válasza:
tizennyolc év alatt pontosabban.
10/11 anonim válasza:
Nem normális, de az ő kultúrájukban ennél durvábbat is találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!