Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálják, ha lezbikusnak...

Mit csinálják, ha lezbikusnak hisznek engem, pedig nem vagyok az?

Figyelt kérdés

A sulitársaim lezbinek néznek, de nem tudom miért. Talán, mert nem kürtölöm szét, hogy ki tetszik? Tényleg nem tudom. De lenne ötletetek, hogy mit csinálják hogy ne higgyenek annak?? Barátom még nem volt, nem is ismerek fiúkat. Eleve szégyenlős vagyok, ha a közelükben vagyok. mit csinálják? Bepasizzak? Azt nem tudom, hogy kell. Előre is köszönöm:)

14/L

2013. szept. 19. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom.. Nem egyszerubb lenne megmondani nekik h nem vagy az?
2013. szept. 19. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik az igazat, lehet, hogy igazából tudják, csak azét mondják, hogy te mondjad el, hogy ki tetszik, de ha annyira alpáriak, hogy nem hisznek neked, akk tojd le őket nagy ívből.
2013. szept. 19. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak azért ne pasizz be hogy bizonyíts.Ne érdekeljen mit mondanak.Mindennek eljön az ideje.Ha találsz egy fiút, majd összejön minden, és akkor láthatják majd mi a helyzet.
2013. szept. 19. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez egy ilyen világ: ha nem tárod ki a világnak a magánjellegű dolgaidat, akkor már egyből leszbi, vagy homi vagy más egyéb vagy, és furcsa.

Megpróbálkozhatsz azzal,hogy elmondod nekik, nem vagy leszbi, de valószínűleg ezek az emberek addig nem fognak hinni neked, és gyanúsín fognak rád nézni, amíg meg nem látnak egy pasival.

Teljesen normális, hogy 14 évesen még szégyellős vagy a fiúk közelében, mert még nincs velük tapasztalatod. Aki a kortársaid közül meg azt mondja, neki már hű mennyi pasija volt, az vagy felületes, vagy kamuzhat is akár ;) Nem szabad bármit elhinni a kalandjaikkal kérkedőknek :)

Mosolyogj, fogadd a bókokat, és meg fognak kedvelni a fiúk. Légy természetes, mert a műnőciket csak egy ideig kedvelik, aztán gyorsan kibuknak a hiányosságok, és idővel a többség rájön, hogy az olyan lányok, mint pl. Te értékesebbek ezeknél a felületes lányoknál. Sok sikert ;)

2013. szept. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!