Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak? Van egy volt...

Mit csináljak? Van egy volt barátnőm.

Figyelt kérdés
Van egy olyan volt barátnőm akivel régen jóban voltunk most meg nem is beszélünk egymással, sőt kezdem megutálni ahogy nyávog. Már a jelnléte is irritál. Az osztályban nem sokan szeretik.... Ezzel nem túloztam.
2013. szept. 10. 18:20
 1/7 anonim válasza:

Min vesztetek össze?

Az írásodból következtetve gondolom nem akarsz kibékülni vele, ezért csak hagyd figyelmen kívül.

2013. szept. 10. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
igazabol nem vesztunk ossze. egy ket evig joban voltunk aztan rajottem h mennyire idegesito mert mar masok is mondtak hogy milyen a stilusa de addig nem vettem eszre csak miutan mondtak. egyfolytaban nyavog, ugy viselkedik mint egy 40 eves es ezt be is vallotta ma pesig bekoppott a tanarnal hogy folyton cikizzuk pedig nem is....
2013. szept. 10. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
hagyd a....francba
2013. szept. 10. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy önhibáján kívül viselkedik így, vagy mert annyira parasztok vele, hogy kénytelen így viselkedni, amugy, hogyha fiú vagy, akk én nagyon elszégyelném magam a helyedben.
2013. szept. 19. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Khm.. Lány vagyok =)
2013. szept. 20. 15:11
 6/7 anonim válasza:
nekem is volt egy barátnőm aki kényes volt! szőke volt és úgy röhög mint ahogy a ló nyerít!engem is irritált nagyon de nagyon!most is utálom de nem kell észre venni,vagy ha nagyon zavar akkor mondani kell neki h csendbe legyen mert nagyon zavar téged!nálam ez bevált!
2013. okt. 1. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Elöttem lévő válaszoló, hogyha irritált téged a csaj, akk miért volt a barátnőd?
2013. okt. 4. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!