Mit csináljak? Van egy volt barátnőm.
Figyelt kérdés
Van egy olyan volt barátnőm akivel régen jóban voltunk most meg nem is beszélünk egymással, sőt kezdem megutálni ahogy nyávog. Már a jelnléte is irritál. Az osztályban nem sokan szeretik.... Ezzel nem túloztam.2013. szept. 10. 18:20
1/7 anonim válasza:
Min vesztetek össze?
Az írásodból következtetve gondolom nem akarsz kibékülni vele, ezért csak hagyd figyelmen kívül.
2/7 A kérdező kommentje:
igazabol nem vesztunk ossze. egy ket evig joban voltunk aztan rajottem h mennyire idegesito mert mar masok is mondtak hogy milyen a stilusa de addig nem vettem eszre csak miutan mondtak. egyfolytaban nyavog, ugy viselkedik mint egy 40 eves es ezt be is vallotta ma pesig bekoppott a tanarnal hogy folyton cikizzuk pedig nem is....
2013. szept. 10. 18:36
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy önhibáján kívül viselkedik így, vagy mert annyira parasztok vele, hogy kénytelen így viselkedni, amugy, hogyha fiú vagy, akk én nagyon elszégyelném magam a helyedben.
5/7 A kérdező kommentje:
Khm.. Lány vagyok =)
2013. szept. 20. 15:11
6/7 anonim válasza:
nekem is volt egy barátnőm aki kényes volt! szőke volt és úgy röhög mint ahogy a ló nyerít!engem is irritált nagyon de nagyon!most is utálom de nem kell észre venni,vagy ha nagyon zavar akkor mondani kell neki h csendbe legyen mert nagyon zavar téged!nálam ez bevált!
7/7 anonim válasza:
Elöttem lévő válaszoló, hogyha irritált téged a csaj, akk miért volt a barátnőd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!