Miért is van ez?
A gondom az, hogy van egy férfi, aki apám jó barátja, eleinte nem vettem tudomást róla úgy, hogy vonzó lenne vagy bármi más, egyszerű család barátnak tekintettem.
Aztán egyszer csak megindult bennem valami és akárhányszor találkozok vele szinte le se veszem róla a szemem, csodálom és a közelében szeretnék lenni.
Számomra ez érthetetlen, hisz még mindig nem érzek semmi komolyabbat iránta, főleg mert párom van már hosszú évek óta és szeretem őt.
Talán olyan a kisugárzása és a személyisége, hogy vonzóvá teszi magát? Egyébként számomra a hasonló férfiak nem is tetszenek, mondhatni szóba se jöhetnek, ezért sem értem ezt.
Valaki volt már ilyen helyzetben? Esetleg tudna valamit tanácsolni, hogyan is tegyek mindez ellen?
Csak akkor szoktam vele találkozni, mikor közös program van a családdal vagy épp átjön apámhoz dolgukat intézni. Egyébként nem.
Köszönöm a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!