Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most mi van? (többi lent)

Most mi van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pár napja "megzuhantam" érzelmileg.Rossz kedvű vagyok pedig mindog is jó kedvű voltam.Tetszik 1 fiú 1 éve már annyira elegem van belőle hogy inkább elkerülöm.Bárhol bármikor szerencsétlen dolgok történnek velem pl.:az egyik oldal elromlik(egy chat nem fb)az elöbb kidobott a gyk miután ki akartam írni a kérdést az egész mondandommal -.- vagyamikor megnyitottam a vizet a kádba nem figyeltem és hideget engedtem .A barátaimat már nem érdeklem suliba nem tom mit kezdek majd magammal van egy két barátom akiknek vannak másik barátai és suli kőzbe csak velük lesznek és én el leszek felejtve.Szeretet hiányos vagyok. és lehet h csak kényszerből sueretem azt a fiút.Mi van most megmagyarázná miért van ez?(a hibákért bocs 2 írom le.)
2013. aug. 28. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Valami miatt dekoncentrált vagy és biztos látszik rajtad is, hogy mennyire letört negatív vagy, ezért fordulnak el tőled az emberek (aki elfordul, az maximum haver, nem barát). Az ok lehet ez a plátói szerelem, de más is, ezt te jobban tudod.

Mit tudnál csinálni? Járj el szórakozni, vagy legalább közös programokra minél többet a barátaiddal, hogy javuljon kicsit a közérzeted, esetleg sportolhatnál is, az is sokat tud segíteni, nem kell komoly dolgokra gondolni, naponta pár kilométer futás, kocogás is megteszi.

2013. aug. 28. 23:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2013. aug. 29. 00:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért vagyok dekoncentrált? Mik lehetnek az okai?
2013. aug. 29. 00:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi az a dekoncentrált?
2013. aug. 29. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Szétszórt, figyelmetlen.

Járj el szórakozni, ismerkedj vagy találj valami elfoglaltságot.

2013. aug. 29. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Együtt érzek! Korral jár. Gondolom 14 és 17 között vagy. :)

Élvezd ki! :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

#6-os választ lesd meg.

2013. aug. 29. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban :)
2013. aug. 29. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz a linket, hasznos volt, de a pm-et hanyagolom..
2013. aug. 29. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!