Járhat "gonddal", ha kihagyom a Gólyatábort?
Fősulira megyek és nem tudok elmenni gólyatáborba bizonyos okok miatt. Befolyásol ez valamit a későbbiekben? Kollégiumba fogok menni, ott is épp akkora esélyem van kezdetben az ismerkedésben másokkal? Nem fog feltűnni, hogy engem senki se látott a táborban, aztán emiatt megbélyegeznek?... Akik szintén elsőévesek lesznek és olvassák ezt, azok hogy vannak ezzel? Mentek?
Sok hülye kérdés... tudom...
Ne izgulj, nem jár gonddal, ha kihagyod..lesz még elég időd megismerni a többieket.
Senkit nem tartanak nyílván, ráadásul bárkinek közbejöhet fontosabb dolog. Nem vagy egyedül.
Megkérdezem máshogy a dolgot:
Bánni fogom az életemben, hogy kihagytam a főiskolai gólyabált?
Tisztában vagyok vele, hogy javarészt piálásról szól, amit egyáltalán nem vetek meg. Szóval elég nagy, több napos buli szokott lenni...
én voltam gólyatáborban, de annyira nem volt nagy cucc, szóval szerintem nem hagytál ki semmit, és ne bánd :) mondjuk én nem vagyok az a partiarc, piálós fajta. lesz időd és lehetőséged még megismerkedni a többiekkel :-)
amúgy gólyatáborban ott az egész egyetem, össze-vissza minden szakról, úgyhogy később azt se fogod tudni, ki volt ott és ki nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!