Nagy baj kihagyni a gólyatábort, ha közben kell beiratkozni és kb. csak akkor adnak tájékoztatást?
Az iskola kezdésem 45 ezer ft-ba fog kerülni kb, gólyatáborral együtt, nélküle 30..
Neptun kódot nem kaptam,tehát gondolom azt is ott adnak, leírták a programokat,de nagy program nincs..város nézés, kenuzás,strandolás, és naponta ebéd mindig máshol, ezer ftért..meg ugye azért feladatok..számháború, akadályverseny..utolsó nap nagy buli előtte meg kisebbek
A beiratkozás és tanévnyitó is közben lesz, gólyatábor közepén.. ha valaki nem megy el nagy hátránnyal indul?Kötelezőnek van írva,de amúgy fizetős.
Utána rögtön már 9-én sulikezdés, ha én nem megyek el mikor tudom meg a neptun kódom, meg ilyenek?Akkor már semmi tájékoztatás nincs?
Mármint úgy értem,hogy ha én elmegyek beiratkozni(időpont van megadva) ott összefutok a többiekkel és kinéznek ? A szakomon 4!!-en leszünk.. lehet nem is jönne el senki ? De mivel ilyen kevesen vagyunk gondolom velük osztanak egy csapatba?
Meg a másik,egy templomban lesz a tanévnyitó,ha most oda megyek úgy h gólyatáborban amúgy nem vagyok..
Igen kiírtam egy kérdést, baj? :) ott nem ezzel kapcsolatosan kérdeztem többnyire
Szeretnék elmenni meg nem is, nem tudom h ha kihagyom mennyi hátrányom lesz, az információkat illetően..neptun használat, meg maga az iskola megismerése...vagy ugyanúgy elmondanád az első héten ezeket megint?
Csak kicsit érdekesnek gondolom,hogy elmegyek beiratkozni aztán pár óra múlva az évnyitóra is,aztán meg haza, aztán néznek h ki a fene ez :)
Nincsen sehol sem kód..annyit írnak még róla, hogy beiratkozáskor kapunk tájékoztatást a Neptunról..ezek szerint akkor kell kapnunk.
Így,hogy a beiratkozás a tábor alatt van, és lehet nem megyek el a táborba, akkor is mindenki kap pl egy fél órás tájékoztatást róla együtt?Aztán hazamehet az, aki nincs táborban.
Nagyon gondolkodom még a gt-on
Figyelj, ha elmész biztosan egy jó élmény lesz... de h kihagyod akkor sem lesz semmi bajod, beiratkozni be kell menned, ha akkor lesz a neptun tájékoztató, akkor ezzel nem lesz semmi gond... egyébként meg ha kolis leszel ott is biztos elmondják megint a dolgokat, ha nem akkor rákérdezel.
Egyébként facebookon van ilyen csoporttárs kereső alkalmazás, ott találhatsz embereket, akik tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!