Nagy baj kihagyni a gólyatábort, ha közben kell beiratkozni és kb. csak akkor adnak tájékoztatást?
Az iskola kezdésem 45 ezer ft-ba fog kerülni kb, gólyatáborral együtt, nélküle 30..
Neptun kódot nem kaptam,tehát gondolom azt is ott adnak, leírták a programokat,de nagy program nincs..város nézés, kenuzás,strandolás, és naponta ebéd mindig máshol, ezer ftért..meg ugye azért feladatok..számháború, akadályverseny..utolsó nap nagy buli előtte meg kisebbek
A beiratkozás és tanévnyitó is közben lesz, gólyatábor közepén.. ha valaki nem megy el nagy hátránnyal indul?Kötelezőnek van írva,de amúgy fizetős.
Utána rögtön már 9-én sulikezdés, ha én nem megyek el mikor tudom meg a neptun kódom, meg ilyenek?Akkor már semmi tájékoztatás nincs?
A Neptun kódodat vagy kiküldik, vagy az iskolakezdés előtt bemész a tanulmányi osztályra, és megkérded.
A beiratkozás kötelező, azon ott kell lenned. Ha ösztöndíjas leszel, akkor ott kell aláírnod a papírt, különben átkerülsz fizetősre.
A neptunt pofonegyszerű kezelni, nem azért van hogy nehezebbé tegye a hallgatók életet. Én tavaly voltam elsős, nem mondták el hogy működik mert nem volt rá szükség. Az órarendemre vagyok kíváncsi? Rákattintok a neptunban az órarendre. Tárgyfelvétel? Rámegyek a tárgyfelvételre..
Nálunk senkinek nem volt problémája ilyen téren a neptunnal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!