Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális, hogy ilyen szélsőség...

Normális, hogy ilyen szélsőséges vagyok?

Figyelt kérdés
Például: Türelmetlen vagyok mindenhez, de rajzolásra, festésre akár 8 órát is rászánok. Utálok emberek közelében lenni, mégis egyedül érzem magam.

2013. aug. 8. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is így van, csak olyan emberek társaságát viselem el akiket kedvelek.
2013. aug. 8. 12:06
 2/5 anonim válasza:
ha vannak barátaid akkor tölts velük több időt
2013. aug. 8. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Valahol mindenki így működik ám, csak te kevésbé vagy megalkuvó és szorgalmas mint mások. Úgy is fogalmazhatnék a kérdésed első feléhez adott válaszomnál, hogy lusta vagy.

Sokaknak ha olyan dolgot kell tenniük hosszabb időn keresztül amit utálnak, akkor is megteszik, mert a végeredményt tartják szem előtt. Erőt vesznek magukon, és megcsinálják, mert szükséges.

Megoldás: Érd el, hogy a rajzolás legyen a munkád, így a lustaságot leplezve dolgozom felkiáltással kibújhatsz minden alól amit nem akarsz megtenni. Ez mondjuk egy kényelmes élet, de hát ki az az ökör aki kényelmetlenül szeret élni :)

A kérdésed második fele, utálsz emberek közelébe lenni, de egyedül érzed magad. Ez is jellemző sokakra. Erre az a legjobb megoldás, ha egy - két olyan emberrel tartod a kapcsolatot, akiket tényleg kedvelsz.

Nem vagy szélsőséges csak lusta és nagy az egod, mert nem tudsz erőt venni magadon, és nem tudsz tolerálni másokat. Nem baj ez, ha ki tudod alakítani úgy az életed, hogy ezekkel a leszűkített lehetőségekkel boldogulj.

Ha viszont nem sikerül ezt az idillt megteremteni, változtass.

2013. aug. 8. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Tipikus művészlélek.
2013. aug. 8. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de igazából nem is utálom az embereket, hanem félek tőlük. Csak, az kissé hülyén ahngzik, ezért írtam, hogy "utálok". Barátaim sajnos nincsenek, de most leszek gimis, szóval biztosan lesznek :) Eldöntöttem, hogy megváltozom. Egyébként valóban az vagyok, egyedül lenni is szeretek, meg fantáziálgatni...
2013. aug. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!