Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Kárpátia szélsős...

Szerintetek a Kárpátia szélsőséges, neo náci vagy inkább patrióta zenét játszik?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mutasson valaki legalább egy neonáci dalszöveget tőlük :D
2013. jún. 25. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Hazafi. Tehát inkább patrióta, de ezt is legtöbbször nácinak mondják, úgyhogy egyszerűbb, ha hazafit mondunk. És elég hülye kérdés, nem tudom hogy lenne már szélsőséges vagy neonáci, ki mondta ezt?!

Amúgy nemigen hallgatom, de sokaktól hallottam, hogy csak "divathazafiak". Hogy ebből mennyi az igaz, én nem tudom, a zenéjük szövegileg viszont hazafinak számít.

2013. jún. 25. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Rock zenét játszik, a szövegvilága pedig hazafias.

Én nem vagyok oda értük, nekem Vaszlavik utánzatok és a szövegeikkel sem értek sokszor egyet. (Hol vagyok székelyek szerintem egyenesen pofátlanság)

Amúgy meg a Kárpátiánál nem a zene a lényeg, hanem a "mondanivaló", tehát lényegtelen, hogy milyen zenét játszik.

2013. jún. 25. 17:28
 4/6 Makra Péter Endre válasza:
A Kárpátia nem neonáci, nem patrióta és főleg nem hazafias. Kezdetleges, végletesen leegyszerűsített rossz zenét játszik. Minden más csak álarc, ami mögé elbújhat.
2014. ápr. 4. 15:57
 5/6 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=rxdrtKch7lQ

Hallgasd meg ezt a számot! Megtudod, "mennyire náci".

2014. ápr. 14. 23:59
 6/6 Fispán Géza2 válasza:
A Kárpátia neonáci közeli ostoba szövegeket nyom, pritív zenei aláfestéssel. Aki tudja mit csináltak Európábna, pl Lengyelországgal...az nem pártolhatja őket. Mi a szövetségeseik voltunk, mégis kifosztottak minket a hídjainkat egytő-egyig lerombolták, ha velünk volt pofájuk ezt tenni mit tehettek az ellenségeikkel ?
2021. ápr. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!