Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kocsmában belém kötött egy...

Kocsmában belém kötött egy srác, hagyjam annyiban? Többi lent

Figyelt kérdés

(Lehet rossz kategóriát választottam, de 2x átfutottam a témákat, és ezt találtam a legalkalmasabbnak.)

A haverokkal sörözgettünk, mikor belénk kötött egy srác. Verekedni akart, mi többször mondtuk neki, hogy nem balhézunk és nem verekszünk. Majd később újra visszajött "nyalni". Beszélgettünk vele, de nagyon senki se szólalt meg csak ő mondta a magáét. Majd azon akadt fent, mikor megkérdezte, hogy "kaptunk már-e pofont az élettől?" Ekkor én válaszoltam, hogy "mért, téged ért?"

Ő mondta, hogy igen, majd én megkérdezte újra, mondtam, hogy igen. Ekkor ő azt kérdezte, hogy "és ha tőlem kapnál pofont az tetszene?" én erre azt válaszoltam, hogy "nem, nem balhézok". Ilyenkor felállt és odajött, hogy "normálisan válaszoljak". Én meg nem értettem mért akadt fent, és mondtam neki: "normálisan válaszoltam". Ekkor pofont adott, majd mondta újra: "normálisan válaszoljak". Ugyanezt mondtam, és megint pofont adott. Majd harmadszorra megismételte, én meg nem mondtam semmit, ekkor ököllel állon ütött, miközben ültem.

Ekkor már nem válaszoltam valamennyi kötekedős kérdésére, csak vártam, hogy elmenjen. Nálam idősebb, de kb. egy magasság, mégis ő magasabb súlycsoport, és én soha nem verekedtem.

Én sosem kerestem a balhét, ekkor is próbáltam olyan válaszokat adni, hogy békén hagyjon vagy ne tudjon mibe belekötni, de sikerült neki.

Ezt most hagyjam annyiban? Szóljak rendőrségnek vagy valami?

2013. júl. 27. 00:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ja bocs, ugyanaz a srác négyszer írt. Ennyit erről :)
2013. júl. 27. 21:35
 32/36 anonim ***** válasza:

"ott voltak vagy 4-en"

És? Mivan akkor ? Annyival még ellehet bírni.

2013. júl. 27. 21:49
 33/36 anonim ***** válasza:
2013. júl. 27. 21:53
 34/36 anonim ***** válasza:
meg egyszer valaki ilyet csinal max a 2 iknal egy jo nagy oklost a kepebe es kesz
2013. aug. 6. 16:13
 35/36 anonim válasza:
Bár én bunyózok, 160 centis 60 kilós kis pö cs vagyok. Nem szoktam balhézni, de ha megtalál nem hagyom ott soha. Nem mondom, kaptam már nagyokat, nem keveset. De vissza is adtam mind egy szálig. MINDIG. Egy igazi férfi életében az a legmegalázóbb dolog, amikor elverik, fizikailag bántalmazzák és alulmarad. Volt, hogy 20 centivel magasabb srác 80 kiló szín izom kötött belém. Neki is odaáltam, mert nem vagyok puhapö cs. Nem volt fer bunyó, egy aljas kis ge ci voltam. Jól tö kön rúgtam, lehajolt, majd lábfejjel fejberúgtam. Vannak olyan helyzetek, amiket nem tudsz elkerülni, és amiket hátrányból vívsz meg. Okosabbnak kell lenned, ha gyengébb vagy. Volt már hogy többet kaptam, mint amennyit adtam. Nem kertelek, jól kipi cs@'z tak :D De tudodmit? Nem futottam el, és nem is fogok. Nem csicskultam be, és nem is fogok. Inkább verjenek el.
2013. aug. 10. 23:18
 36/36 anonim válasza:
Fogsz a kocsmában egy vascsövet vagy egy fadarabot oszt leütöd .
2014. jan. 5. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!