Kocsmában belém kötött egy srác, hagyjam annyiban? Többi lent
(Lehet rossz kategóriát választottam, de 2x átfutottam a témákat, és ezt találtam a legalkalmasabbnak.)
A haverokkal sörözgettünk, mikor belénk kötött egy srác. Verekedni akart, mi többször mondtuk neki, hogy nem balhézunk és nem verekszünk. Majd később újra visszajött "nyalni". Beszélgettünk vele, de nagyon senki se szólalt meg csak ő mondta a magáét. Majd azon akadt fent, mikor megkérdezte, hogy "kaptunk már-e pofont az élettől?" Ekkor én válaszoltam, hogy "mért, téged ért?"
Ő mondta, hogy igen, majd én megkérdezte újra, mondtam, hogy igen. Ekkor ő azt kérdezte, hogy "és ha tőlem kapnál pofont az tetszene?" én erre azt válaszoltam, hogy "nem, nem balhézok". Ilyenkor felállt és odajött, hogy "normálisan válaszoljak". Én meg nem értettem mért akadt fent, és mondtam neki: "normálisan válaszoltam". Ekkor pofont adott, majd mondta újra: "normálisan válaszoljak". Ugyanezt mondtam, és megint pofont adott. Majd harmadszorra megismételte, én meg nem mondtam semmit, ekkor ököllel állon ütött, miközben ültem.
Ekkor már nem válaszoltam valamennyi kötekedős kérdésére, csak vártam, hogy elmenjen. Nálam idősebb, de kb. egy magasság, mégis ő magasabb súlycsoport, és én soha nem verekedtem.
Én sosem kerestem a balhét, ekkor is próbáltam olyan válaszokat adni, hogy békén hagyjon vagy ne tudjon mibe belekötni, de sikerült neki.
Ezt most hagyjam annyiban? Szóljak rendőrségnek vagy valami?
Ti itt úgy beszéltek, mintha ti ha 40 kilósok lennétek akkor is kiállnátok magatokért egy 115 kilós ellen aki 2 méter 10 centi. Elég vicces.
Soha nem verekedtem életemben, és mindig erre is tanítottak. Nem vagyok stréber, de gimnazista, és amiből jónak kell lenni abból jó vagyok. Van életcélom, elképzelt karrierem, régen sportoltam, de már 3 éve nem.
Ellentétben egy ipariba (remélem tudjátok mi az) járó utolsó nemzeti söpredék, aki edzett, erősen feltételezhető, hogy küzdősportra jár. Egyetlen célja az életében, hogy fiatalabbikat, gyengébbiket b@.szogasson és piszkáljon.
Ti aztán szuperhősök lehettek, ha így álltok hozzá, de látom még továbbra sem fogtátok fel, hogy ennyire dühös még nem voltam, mikor ültem azon gondolkodtam hogy most kiálljak-e magamért és megüssem hogy utána 6-an jól megverjenek, vagy maradjak csöndben és elmegy?
De biztos bennem van a hiba. A haverjaim meg egyhangúan még le is szóltak, hogy egyáltalán válaszoltam a kérdéseire. Mondjuk ettől is dühös vagyok, hogy még ennyire sem támogatnak.
Megfontoltak vagytok. Mi gimnazista korunkban szintén kocsmáztunk. Ha valaki verekedést kezdeményezett, leszartuk hányan voltak, csak mentünk előre, aztán vagy jól elvertek, vagy mi vertük el őket. A legkisebb, kis seggdugasz haverom is beszállt a verekedésekbe.
Elismerésem, ha te részegen is átgondolod a helyzetet.
Én biztos állon csaptam volna.
Ha legközelebb kötekszik, adjál neki!
Ne legyél pnci!
Nem olvastam végig a válaszokat, de ha legközelebb ilyen adódik, akkor valaki vegye fel videóra a jelenetet, és szépen vigyétek be a rendőrségre.
Vigyél magaddal gázsprayt, és az ilyeneket fújd le.
A verekedés mire lett volna jó? Kihívják a rendőröket, és akkor az egész társaság megy velük be.
A kocsma vezetőjének kellett volna kipaterolni a kötekedő embereket. Kocsmába szórakozni járnak az emberek, nem verekedni. Legalább is a normálisabbja.
Nem számít megverésnek, hogy ököllel megütött. Már eléggé ittas voltam és nem féltem, eldöntöttem magamban hogy meg is verhetném.
Én ültem, ő meg mindig odajött keménykedni és mi mindig próbáltuk elküldeni. Olyan háromszor adott pofont, és a végén ököllel megütött, de ezt is csak úgy tudtam meg, hogy a haverjaim mondták. Voltam annyira ittas, hogy nem igazán éreztem az ütést.
A kedvenc szórakozóhelyemen történt (sajnos más szórakozási lehetőség nincs a városban), voltak ismerős arcok, de senki nem figyelt oda, egy picit sötétebb helyen ültünk kint. És rá is léptem egy srác lábára mikor elmentem az asztaltól, mondta, hogy "azért vigyázhatnék ha lehet". Bocsánatot kértem, mondtam hogy ideges vagyok és eljöttem onnan. A srác megkérdezte, hogy mi a baj, én mondtam hogy semmi. Ekkor mondta hogy "de baj van, mondd meg mi az és elintézem". Ekkor mondtam neki újra hogy tényleg semmi baj, és odaültem több ismerős közé.
Amúgy a srácot nem ismertem de kiderült hogy aki b@.szogatott annak a haverjai voltak. Úgyhogy sokkal többen voltak, mint mi. Ezért átmentünk másik kocsmába.
figyelj, ez már nem egy egyszerű belekötés valakibe
egy csomó ember előtt megütött, egyébként ha tudnál tanúkat szerezni, becsületsértésért is feljelenthetnéd
de én is azt tudom csak tanácsolni mint a többiek, hogy üss vissza ilyenkor mindig
ez már rég nem arról szól, hogy be van baszva, rosszul néztél rá és üvöltözik veled, hogy megöl, te meg tudomást sem veszel róla és nem csinálsz hülyeséget
és nehogy azt hidd, hogy most mert megalázkodtál előtte, lefutottnak hiszi a dolgot és békénhagy
újra be fogja ezt játszani, akárhányszor csak fel akar vágni valakinek, mert tudja, hogy te úgysem csinálsz semmit ellene
ilyen helyzetben tényleg nincs már lejjebb, ütni kell
Megoldottam a problémát. Az egyik haverom apja rendőrfőnök, szóltam az ügyben... A kocsmában sokan ismerősök, sok rokonom is ide jár, protekciós vagyok. Ismerem a kocsmárost meg a tulajt is, velük is beszélek.
Az a helyzet srácok, hogy értelek titeket és igazatok van, meg kellett volna ütnöm. Egyedül az tart vissza, hogy ő egy olyan srác, aki hidegvérrel beleköt másokba, nem tanul, nincs jövője.
És ha kést ránt rám vagy valami? Nem elég nagy a város, ha akár meg is verném lehet hogy másnap megvárnak valahol. A kocsma meg a "törzs szórakozóhely", most ne azért ne járjak oda mert félnem kell attól, hogy megint bunyózni kezd. Szólok a rokonoknak és elintézik.
De szerintem alapból undorító a kisebbel kikezdeni. Mért nem egy súlycsoportot vagy nagyobbat keres? Utána meg neki áll feljebb ha lehívom a 2 méter 10 centis haveromat aki összecsukná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!