Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kocsmában belém kötött egy...

Kocsmában belém kötött egy srác, hagyjam annyiban? Többi lent

Figyelt kérdés

(Lehet rossz kategóriát választottam, de 2x átfutottam a témákat, és ezt találtam a legalkalmasabbnak.)

A haverokkal sörözgettünk, mikor belénk kötött egy srác. Verekedni akart, mi többször mondtuk neki, hogy nem balhézunk és nem verekszünk. Majd később újra visszajött "nyalni". Beszélgettünk vele, de nagyon senki se szólalt meg csak ő mondta a magáét. Majd azon akadt fent, mikor megkérdezte, hogy "kaptunk már-e pofont az élettől?" Ekkor én válaszoltam, hogy "mért, téged ért?"

Ő mondta, hogy igen, majd én megkérdezte újra, mondtam, hogy igen. Ekkor ő azt kérdezte, hogy "és ha tőlem kapnál pofont az tetszene?" én erre azt válaszoltam, hogy "nem, nem balhézok". Ilyenkor felállt és odajött, hogy "normálisan válaszoljak". Én meg nem értettem mért akadt fent, és mondtam neki: "normálisan válaszoltam". Ekkor pofont adott, majd mondta újra: "normálisan válaszoljak". Ugyanezt mondtam, és megint pofont adott. Majd harmadszorra megismételte, én meg nem mondtam semmit, ekkor ököllel állon ütött, miközben ültem.

Ekkor már nem válaszoltam valamennyi kötekedős kérdésére, csak vártam, hogy elmenjen. Nálam idősebb, de kb. egy magasság, mégis ő magasabb súlycsoport, és én soha nem verekedtem.

Én sosem kerestem a balhét, ekkor is próbáltam olyan válaszokat adni, hogy békén hagyjon vagy ne tudjon mibe belekötni, de sikerült neki.

Ezt most hagyjam annyiban? Szóljak rendőrségnek vagy valami?

2013. júl. 27. 00:53
1 2 3 4
 21/36 Justicar ***** válasza:

Szépen elintézted! Most már nem a puhap*cs vagy, hanem a puhap*cs aki elbújik mások mögé.

Egyébként mi van akkor, ha gimnazista vagy? Kit érdekel? Mi most érettségiztünk, mégis, a legvékonyabb haverom, akit többször megvertek amikor egyedül volt, még ő is azonnal megmozdul, ha valamelyikőnkbe belekötnek. Ez nem arról szól, hogy nem vagytok "bunyósok", hanem arról, hogy képes vagy-e kiállni magadért. Na és ha a jövőben a barátnődbe köt bele valami tagbaszakadt szerencsétlen? Csak ülsz és nézed? Úristen.

Kezdj el valami küzdősportot akár, vagy csak kezdj el edzeni.

Sok sikert!:)

2013. júl. 27. 13:09
 22/36 A kérdező kommentje:
Edzeni elkezdek. Ha a barátnőmet valaki bántaná, annak nem kell felkelni, de ez más. Kicsi a város, simán megtalál, és mondom hogy neki nem számít semmi, simán belém vághatja a kést és akkor már mondhatom a magamét mikor elvérzek.
2013. júl. 27. 14:56
 23/36 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem te Páwa vagy.
2013. júl. 27. 18:26
 24/36 A kérdező kommentje:
Higgy amit akarsz, tudod mennyire érdekel :D
2013. júl. 27. 20:54
 25/36 Justicar ***** válasza:
0%
Tehát igen.
2013. júl. 27. 20:59
 26/36 A kérdező kommentje:
Sajnálom haver, nem talált :(
2013. júl. 27. 21:21
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyenek meg is érdemlik a verést, a szüleidtől is kéne neked. Az ilyen 40 kilós, kis Páwák akik apuci pénzével vágnak fel. És lenezik a szegényebbet. Mint azt a Másikat aki megvert, mert alacsonyabb iskolán van.
2013. júl. 27. 21:22
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy láttam én már olyat aki elbírt 4-el.
2013. júl. 27. 21:24
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Látom megírták az igazzságot.
2013. júl. 27. 21:27
 30/36 A kérdező kommentje:

Látom elszálltunk és teljesen más témáról beszélünk. Nem is ismertek, győzköd titeket a halál :D Higgyetek amit akartok. Homoszexuálisak! (tudom, hogy azok vagytok! ti kis csibészek)

Törlöm is a listáról, a vége fele jönnek a silány humorérzékkel rendelkező tizenévesek. Na csá :)

2013. júl. 27. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!