Albérletkérdéseimre tudnál válaszolni? Mit tennél a helyemben?
Párommal iszonyúan megromlott a kapcsolatunk, próbáltam helyrehozni, de egyoldalú az egész, feladtam.
Szobát keresek, vagy társas albérlet, esetleg ápolásért cserébe, de ilyet nem találok. Mindenhol egyedülállónak adnak ki lakást. Szoba meg nagyon kevés helyen van. Ápolásért se láttam lakhatást. :(
Ha esetleg találok szobát akkor együtt kell élnem a tulajjal. Mi az amit meg szoktak engedni és mi az amit nem? Pl.: Konyhahasználat? Mosási lehetőség? Nincs kitől segítséget kérnem, hogy jajj hadd moshassak nálad vagy hadd főzzek valami gyorsat. Pl tésztát vagy akármi. Ha esetleg éjjelre kell mennem, akkor hagyna aludni? (Nem kezdene el fúrni vagy bulizni stb). Társasalbérlettől azért félek, mert mit csinálok, ha fogja magát aztán otthagy mindennel együtt? Sajna csak 4 órásba dolgozom, de van remény teljes munkaidőre, de lakást akkor sem tudnék fenntartani. Tartalékom van, nem sok 60 ezer Ft.
Arra gondoltam, hogy veszek egy SIM-kártyát (telefont tudok kitől kölcsönkérni) és feladok egy hirdetést. Sim azért kell, nehogy a számom alapján beazonosítsanak, mert akkor aztán utca, aludhatnék a sátramban míg nem találok valami fedelet magamnak. Mit ajánlotok?

11: Na de nem írnád le, amit tudsz, hogy miért nem lehet igénybe venni?
Én ezt találtam: [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!