Szerintetek ha valakinek nagyon fura lábujjai vannak, az inkább rejtse el vagy nyugodtan járhat papucsban is? Te mit tennél ha neked lenne?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 12:49
1/4 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek 2 lábujja össze van nőve, de észre sem vettem volna, ha nem hozza szóba. Rejtegetni felesleges, senki sem a lábujjaidat fogja elemezgetni... :)
2/4 anonim válasza:
11 evesen bevertem a jobb labamon a kozepso labujjamat. Azota nem nott.
Akkora mint a gyurus labujjam, de teszek ra.
Papucsot & koromcipot is hordok.
3/4 anonim válasza:
Én örököltem valami borzasztó görbe lábujjakat, de egyáltalán nem érdekel. A lábujj nemigen ront/javít az összképemen, akit meg zavar, egyszerűen elkerülheti, ne bámulja a lábamat. Mondjuk nem hordok szandált/papucsot, nem szeretem őket, de nem a lábujjam miatt, simán felveszek olyan cipőt, amiből kilátszik a lábujjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!